Normális ennyi vér? 13/l Segítség?
Figyelt kérdés
Negyedik napja olyan erős a mensim, hogy konkrétan ömlik belőlem, de tènyleg 10 percenként kell cserélgetni a betétet. Fél óráig volt bent délután, és hat réteg bugyi-harisnya-nadrágon is átáztam! :'( nem bírom... aludni akarok, de nem merek. Ha később is majd így fog megjönni engem nem érdekel, felrakatok akár 13 évesen is olyan fog.gátló spirált, csak hogy kevesebb legyen... Segítsetek, mi lehet a baj? :"(2014. máj. 17. 21:36
1/5 anonim válasza:
Szólj anyukádnak! És nyugodj meg picilány :)
2/5 A kérdező kommentje:
de ha elmondom ő mit csináljon vele? :( meg nemtudom, értem , hogy másnál evudens elrről beszélgetni az anyujával de nekem nem ez van
, nem is tudja hogy megvan, csak az elsőt tudta... hjajj tehát mégis mi a frász bajom van?? vagy ez normális és mindig ilyen lesz? mert ha igen, akkor bezárkózom a szobámba és soha többé nem jövök ki!
2014. máj. 17. 21:49
3/5 anonim válasza:
semmi baj
soha nincs két egyforma menstruáció
nekem két havonta váltja egymást a hat napig tartó ömlő vér és a négy napig tartó tök átlagos (vagy kevesebb vér)
és amikor az ömlő véres van előtte egy nappal már tudom hogy meg fog jönni mert egy örjöngő vadállat leszek
érdekes a másik hónapban semmi ilyen tünet nincs
4/5 A kérdező kommentje:
Annyira elegem van 3 napja nem aludtam, hogy ne legyen véres a matrac, ráadásul két napos oszt.kir-en is voltam, el tudjátok képzelni. :'( Szóval lehet, hogy normális... ez jó hír :) De sírok akkor is :D már én is unom magam
2014. máj. 17. 21:58
5/5 anonim válasza:
Azért ha ténylegesen tízpercenkénti cserét igényel, az szerintem nem igazán normális. Nem lesz egyből bajod tőle, de mindenképp fordulj nőgyógyászhoz, ha elgyengülsz a vérveszteségtől vagy túl sokáig tart. Tud adni tablettát vagy cseppet, ami csökkenti a vérzést egy kicsit és pár napon belül elmúlasztja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!