Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Kb.1 hete késik a menstruációm...

Kb.1 hete késik a menstruációm, lehet a DM-es hajvitamintól?

Figyelt kérdés

Április 19-én jött meg utoljára. Április 24-én elkezdtem szedni a DM-es vitamint ( [link] Május tizedike körül már megkellet volna jönnie, de nem jött... idáig kb 20-25 naponta jött meg, most tartok a 28. napnál. Idáig nem szedtem sose gyógyszert, se vitamint, nem élek nemi életet. Mi lehet az oka a késének? Ja, és az biztos nem, hogy nem állt még be, mert már 8 éve menstruálok... Idáig még sose késett.

19 éves vagyok.

2014. máj. 17. 21:32
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én a 20 napos ciklus miatt jobban aggódnék mint 3 nap késés miatt:) Ha kimarad, akkor ajánlott elmenni nőgyógyászhoz, de valószínűleg pár nap múlva meg fog jönni. Változhat a ciklusunk az életünk során, szinte biztos vagyok benne, hogy egy hajvitamin nem okozhat ilyet. Ha egyéb panaszod nincsen, akkor egyelőre egyáltalán ne aggódj emiatt.
2014. máj. 17. 21:41
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szóról szóra egyetértek az elsővel, ez nem hajvitamin hatása.
2014. máj. 17. 22:10
 3/4 anonim ***** válasza:
47%

19 évesen elég szégyen, hogy ilyenekkel nem vagy tisztában. Egyrészt 20-40 nap között normális a ciklus hossza, lehet, hogy most áll át a tested a normális, 28-30 naposra. A 20 nap tényleg nem a legjobb, bár elméletben még belefér. Ha egy hét múlva se jön meg, akkor mindenképpen menj orvoshoz.

Ja és az ilyen vitaminoknak SEMMI közük nincs a havihoz. Se a különféle kajáknak stb. Nem befolyásolja a természet rendjét az ilyesmi.

2014. máj. 18. 09:43
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, ma végre megjött! :D
2014. máj. 18. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!