Lányok, örülnék, ha válaszolnátok. Nektek volt már ilyen? És vajon miért? SOS17L
Az van,hogy május 1-én jött meg a menzeszem, és a tegnap megint.
Nem értem, még csak alig telt el 2 hét.Először nagyon sötét barna színű volt, de most már barna+bordó, sokkal sűrűbb és darabosabb,mint a normál vérzés, viszont tegnap óta tart és ma is sok volt.
Kicsit megijedtem. Tudok a barna folyásról, viszont soha nem volt még ilyen nálam, ráadásul az ilyen sok kell legyen?
Nálatok volt ilyen? Miért csak most jelentkezik nálam?
Egyébként április elején voltam együtt a barátommal utoljára,de nem lehetek terhes, legalábbis a gumi rendben volt.
Kérlek normális válaszokat írjatok.
Nyugodj meg, nem baj ha előbb jött meg, van ilyen, nekem is volt már ilyen, ha sokszor előfordul, akkor érdemes felkeresni egy nődokit.
Ui.: barnafolyás igen is létezik.
17/L
köszi a választ, kicsit megnyugtattál.
De tényleg lehet,hogy ilyen hamar újra megjöjjön?2 hétre rá, és másféle,sötétebb színű?
Barna folyásra gondoltam, de abból nem lehet ilyen sok?Kb olyan most,mint mikor a 3.napban vagyok a normális menzesszel.
Létezik középidőben való barnázás, de az csak barnázás, pecsételés és nem erős vérzés.
Én ezzel nőgyógyászhoz mennék, de ha valami miatt nagyon-nagyon nem akarsz, akkor azt az egyet még megcsinálhatod, hogy vársz egy kicsit, annyit, amennyi ideig egy szabályos menstruációd tartani szokott, és megvárod, hogy elmúlik-e. Ha nem múlik el, orvos. Ha következő alkalommal is bármi gond van a vérzéseddel, akkor is orvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!