Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A spirál miatt lehet?

Capslock kérdése:

A spirál miatt lehet?

Figyelt kérdés
Kb. 2 hónapja van spirálom.nem szültem még,de más módszert nem találtam (gyógyszert nem szedhetek).az orvos goldlily-t írt fel.normál méretűt.nem túl nagy az nekem?szerintem a mini elég lett volna. és azóta amióta felrakta,olyan fura fájdalmat érzek a hasamban(mint mielőtt megjön).meg is volt egyszer azóta. előtte nem volt vérzés,azóta meg folyamatosan ilyen pecsételő-szerű. A spirál miatt lehet? nektek volt ilyen?
2009. dec. 28. 11:09
 1/6 A kérdező kommentje:
jah és a szex is fáj. nem tudom mi lehet.el kellene mennem orvoshoz.de ő meg szabin van. kicsit parázok,hogy mi lehet.
2009. dec. 28. 11:10
 2/6 anonim ***** válasza:

egy az. honnan tudjuk h nagy -e az neked???!!!

másrészt menj el mindenképpen dokihoz.ha szabin van a tied és nagyon nem bírod már akkor másikhoz. az egészséged fontosabb. és lehet tényleg a spirál miatt van a vérzés. ha előtte még nem volt ilyen, és a ciklusod is rendben volt előtte.

2009. dec. 28. 11:38
 3/6 A kérdező kommentje:
nem nektek kell tudni hogy nagy-e.csak úgy hallottam hogy azoknak akik nem szültek,csak minit szoktak feltenni.ezért kérdeztem.köszönöm a válaszod!
2009. dec. 28. 11:52
 4/6 anonim ***** válasza:
Szia! Az első jól írta, a neked megfelelő méretet csak az orvos tudja eldönteni, ahogy azt is, hogy a mostani panaszaidat a spirál okozza-e. Szerintem se várj a saját orvosodra, hanem nyugodtan menj el másikhoz, különösen, hogy felmerült benned a gondolat, hogy nem megfelelő döntést hozott (esetleg nem jó méretű spirált kaptál). Több szem többet lát! Ha bizonytalan vagy, mindenképpen kérd ki egy másik orvos véleményét is!
2009. dec. 28. 15:40
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem is volt spirálom, de 2 gyerek után!!!

Csodálkozom, hogy ezt az egyetlen megoldást javasolták volna!?Vagy azóta ekkorát változott az eszközök kínálata??

Egyébként én 3 hónapig görcsölgettem meg,barna folyásom is sokszor volt, mire befogadta a szervezetem az idegen anyagot!

Cserébe évekig megoldódott a fogamzásgátlás !

2009. dec. 29. 12:10
 6/6 anonim ***** válasza:
2009. dec. 29. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!