Timido kérdése:
Fájhat peteérés miatt a bal mellem alul?
Figyelt kérdés
Alul érzékeny, és fáj a mellem a külseje felé. Most volt peteérésem, de a mensim még odébb van, hisz csak 17. én múlt el. Tehát még van 2 hét hogy megjöjjön. Még sosem fájt így a mellem. Mindig csak a mensi előtt kb. 4 nappal kezd el feszülni. De ez most nem úgy feszül.
17 vagyok
2009. dec. 28. 01:39
1/2 anonim 

válasza:

Fájhat amiatt is,De ha megmutatod egy orvosnak attol még nem lesz baj.Lehet daganat is.Nem ütötted be esetleg valahova?
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
Átvizsgáltam jól a mellem,a másikhoz odahasonlítottam tapintásra, nem észleltem semmit. Már nem is fáj, de majd megyek úgyis nőgyógyászhoz hamarosan, és megkérdezem. Azért nem gondolom hogy valami komolyabb, mert még szűz vagyok.
2009. dec. 29. 13:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!