Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Segítség hölgyek, Ez hüvelygomba?

Segítség hölgyek, Ez hüvelygomba?

Figyelt kérdés
Nem viszket, nem éget, csak egy tünetem van: elég sok váladékom van, ami kellemetlen (gombás) szagú. Most helyeztem fel a Canesten kúpot nem érzek semmit, és bekentem a kenőccsel is, az viszont csípett. Remélem nem tettem rosszat vele..
2014. máj. 11. 22:35
 1/4 anonim ***** válasza:

A tünetek alapján inkább baktériumos fertőzés lehet. De elképzelhető gomba is. Ezt az orvos dolga eldönteni, neked pedig nem kéne házilag kezelgetni próbálni magad.

Olyan meg nincs, hogy gombás szag.

2014. máj. 11. 22:41
 2/4 anonim ***** válasza:
46%

Tudod azopn csodálkozom, hogy ha már felnpőttnek érzed magad ahhoz, hogy szexelj, akkor ahhoz miért nem érzed magad, hogy nő létedre nem várod meg, hogy igy elhatalmasodjon a baci benned, hanem már rögtön mész a dokihoz. Ne mond nekem, hogy ez új keletű,friss fertőzés, hogy folyik minden ki belőled és "szagos".

Basszus, és így szexelsz? Holnap a doki. Canesten? Ez már rég több.

2014. máj. 11. 22:47
 3/4 anonim ***** válasza:
Jah, és a pasid is kisérjen el, mert szinte biztos, hogy úrológushoz kell mennie, nem csak a nőgyógyász ir neki is valamit fel.
2014. máj. 11. 22:48
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha gombád van, akkor a Canesten combi nagy valószínűséggel segíteni fog, de ha nem akkor elkell majd menned orvoshoz.

Kárt biztosan NEM csináltál, legfeljebb nem használ.

2014. máj. 12. 06:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!