Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyan toljam el 2 nappal?

Hogyan toljam el 2 nappal?

Figyelt kérdés
13 éves vagyok és akkor megyünk 2 napos oszt. kirándulásra mikor meg lesz..sokat fogunk strandolni ha az idő megengedi. "Természetes úton" el lehet tolni és ha igen mivel? Másik problémám , hogy ilyenkor este egy picit átázom , ez ellen mit tehetek?
2014. máj. 11. 18:31
 1/5 anonim ***** válasza:
13évesen nem tudom,hogy mivel lehetne eltolni a menstruációt, ha már fogamzásgátlót szednél akkor azzal megoldható! Este tegyél be vastagabb betétet és cseréld sűrűn, így nem ázol át!
2014. máj. 11. 18:33
 2/5 A kérdező kommentje:
Koszi csak az a bsj h este ezt nem tudom megtenni..
2014. máj. 11. 18:41
 3/5 anonim ***** válasza:
ha meg ennyire erős a vérzésed keress fel egy nőgyógyászt! Ha éjjel felkelsz cserélj betétet, esetleg ha tampont használsz, éjjelre tegyél fel egyet (de ne hagyd sokáig bent). Tenna betét nagyon vastag az biztos kibírja. Szülés utánra is ezt használják!
2014. máj. 11. 18:46
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha reggel meg este beveszel1-1 1000mgos c-vitamint, akkor az késleltetheti, de sajnos nem mindig válik be
2014. máj. 11. 18:49
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi :) jónak tűnnek
2014. máj. 11. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!