Hogyan toljam el a menstruációmat pár nappal?
Ha még nem ált be óramű pontosan akkor sztem sem túl jó ötlet tologatni. Barátnőm pl pénteken szedi be a 21.et és hétfőn 10óra körül meg is szokott neki jönni (ritkán csúszik át keddre, legkésőbb hétfő este)
De ha mégis tologatni szeretnéd: Akkor a tabi típusával keress rá egy fórumra. Eddig ami nekem kezembe került tájékoztató azon le volt pontosan írva h mit és hogyan kell csinálni ha pár napot (szigorúan csak pár napot) el akarjuk csúsztatni.
ZÁRÓJELESEN az egyéni véleményem [ha pl az utazás csüt-vas, és hétfőre esne az utolsó tabi akkor szedd tovább 3-4 nappal a következő 21 bogyóból és után tartsd meg az 1 hét szünetet, majd a hiányos tabit fejezd be és utána vissza is térsz a normál kerékvágásba. Ha ennél többel kéne továbbszedned akkor inkább felejtsd el. De nem tudom a Te tabidnak milyen tulajdonságai vannak, közel nem biztos h jó ha hallgatsz rám!!!]
Biztos van a tabival kapcsolatos fórum valahol a neten.
trisztan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!