Hogyan szedjem a fogamzásgátló tablettát? (Többi lent)
Nemrégen voltam nőgyógyásznál és kiíratott nekem egy fogamzásgátló gyógyszert. Amit meg is vettünk a párommal.
A nőgyógyász elmondta, hogy kell használni a gyógyszert, a betegtájékoztatót elolvastam. Mégis az lenne a kérdésem, hogy:
Ugye egy levélben meg vannak tablettánként jelölve a napok és aszerint kell szedni a gyógyszert. Most vasárnap van, tehát vasárnap felirat alatt lévő tablettától kell kezdenem szedni a gyógyszert.
VISZONT ha a levél végére érek, a vasárnap előtti tablettákkal mit csináljak?? Dobjam ki őket? Vagy szedjem be őket is ha a levél végére értem?
(Csak mert ha kidobom őket, az pazarlás. Meg valahogy nem érzem logikusnak ezt a nappal jelöléses dolgot. Nem az a lényeg hogy szedjem be az összeset ami a levélen van??)
Ne nézzetek nagyon hülyének, most fogok először fogamzásgátlót szedni!
És előre is köszönöm a segítséget!
20/L
Köszönöm a válaszokat.
Dienille a tabletta neve.
És utolsó válaszoló, de igen, logikus amit mondtál, csak ez nekem túlságosan is le volt egyszerűsítve és ha valami túl egyértelmű, az nekem gyanús és ezért zavarodtam bele :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!