Fanatizmus0930 kérdése:
Pecsételés a kilencedik napon, korai aggódni?
Figyelt kérdés
Ez az első alkalom, hogy fogamzásgátló tablettát szedek, az első levelemet kezdtem meg (gestomix 20). A mesi lefolyt, ma van a 9. nap. De sajnos még mindig van egy kis barna foltocskázás. Olvastam, hogy ez igen sok nőnél előfordul. Érdemes emiatt felkeresni az orvost, vagy túl korai még, mivel sejtem, hogy elég nagy "sokk" a szervezetemnek a hormon, amit eddig sosem kapott.2014. máj. 9. 18:15
1/1 anonim válasza:
én is gestomix-t szedtem elsőként. nekem is jelentkeztek ilyen panaszok, de a doki azt mondta, hogy még korai aggódni, és ez még belefér, mikor már fél éve szedtem ritkán, de előfordult, hogy gyógyszer szedése közben barnáztam, úgyhogy úgy döntöttünk váltok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!