Mi lehet ez? Pms tünet, terhesség?
Figyelt kérdés
iszonyatosan görcsölök kb mint mensikor,de a bal oldalamon erősebben.jövőhét után való héten kell megjönnie.nemrég volt pé-m.ami még fontos lehet ebben a ciklusban nem volt szex.vagy lehet mégis terhesség.?2014. máj. 11. 09:21
1/6 anonim válasza:
Egy normál terhesség nem jár görcsökkel. Méhen kívüli terhességnél fordulnak elő erős görcsök(de akkor azért egyéb terhességi tünetek is szoktak lenni - mellfeszülés,érzékenység,aluszékonyság,gyakori vizelés),de lehet,hogy peteérésed van és a cysta is okozhatja. Ha nem múlik el holnap menj el orvoshoz.
2/6 A kérdező kommentje:
nem tudom ez mennyire fontos infó.fogamzásgátlót szedek de van mellette pé-m.ez az utolsó levél utána abbahagyom.mellette persze használunk óvszert.múlt hónapba viszont volt megvonásosom nem is volt másabb mint előtte.csak aggaszt.van már gyerek szóval tudom milyen a terhestünet :)
2014. máj. 11. 12:15
3/6 anonim válasza:
Ha fogamzásgátlót szedsz,ráadásul az előző vérzés óta nem is volt szex,szinte biztos,hogy ez nem terhességtől van. Viszont így ovuláció sincsen,tehát amiatt sem fájhat. Lehet egy gyulladás vagy cyszta is,de elképzelhető,hogy nem is nőgyógyászati oka van.
4/6 A kérdező kommentje:
gyenge a gyógyszer és van mellette pé-m.kb 2 hónapja tudom,azóta védekezünk óvszerrel.csak aggaszt,mivel soha nem volt még ilyen.esetle felfázás lehet?soha nem volta még felfázva így arról nem tudok semmit milyen lehet
2014. máj. 11. 23:06
5/6 anonim válasza:
Amit a köznyelv felfázásnak hív, az hólyaghurut és az alhas közepén okoz fájdalmat. Ha kifejezetten a bal oldaladat érzed ott a bal petefészek és a vastagbelek vannak.
6/6 A kérdező kommentje:
holnap megyek dokihoz majd megmondja :(
2014. máj. 12. 13:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!