Véres darabos vizelet?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Tanácsra lenne szükségem,hogy ne pusztuljak bele keddig!
Tegnap néhány alkalommal sikerült halványrózsaszínt pisilnem.Ma viszont már elég élénk piros és már darabos is. Most folyton iszom! 1 óra alatt 2 liter vizet is lehúztam,egy kicsit jobb lett+ C-vitamint tömöm magamba!
Vmi házipraktika esetleg?
Peches lévén ma már doki nincs és legközelebb csak kedden lesz :/
2014. máj. 9. 13:46
1/3 anonim válasza:
Gondolom, ez nem csak úgy jött, hogy hipp, hopp. Csak volt előzmény. A túlzásba vitt folyadék sem egészséges, mert nagyon terheli a szívet, vesét.
2/3 A kérdező kommentje:
Nem igazán volt előzménye.
A vizet csak a pangó vizelet miatt ittam meg,nem szándékozom ennyit inni a nap folyamán,csak amolyan tisztulás végett ittam. A továbbiakban a megszokott mennyiséget iszom
2014. máj. 9. 13:55
3/3 anonim válasza:
Na ezzel ne tessék keddig várni, mert olyan vesemedencegulladásod lehet, hogy belegebedsz! Haladéktalan menj el az ügyeletre és ott írnak antibiotikumot. Ha Pesti vagy, akkor az urológiai klinikára menj, ott van ügyelet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!