Mit tegyek, hogy újra menstruáljak?
Az elmúlt hónapokban fogyokuráztam(napi 800-900 kcal körül ettem).Azt hiszem ez lehet az oka,hogy az elmúlt 1-2 hónapban csak barna folyásom volt vagy nagyon kis vérzésem.
Ha ùjra rendesen ennék 1400-1500 kcal-t vajon újra visszaálna a menstruáciom,és kb mennyi idön belül?
(15 vagyok)
15 évesen, mikor a legnagyobb fejlődésen megy át a szervezeted, mi a francnak vonod meg tőle az energiát?
Ilyenkor egyébként is még labilis a hormonháztartás, de te azt még jobban felborítod.
Egyébként a szüleid nem vették még észre, hogy nem eszel és satnyulsz? Ezeket a szülőket sem értem!
Egyébként azért maradt el a menzeszed, mert a szervezeted úgy értelmezi ezt a kevés kaját, hogy éhínség van. Ezt próbálja az életbenmaradáshoz, és a legfontosabb életfunkciókhoz felhasználni. Az életben maradás fontosabb, mint a fajfenntartás, így vérzésedet, és a ciklusodat most pont lexarja az agyad!
Tessék enni rendesen!
Csók anyádnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!