Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit tegyek, hogy újra menstruá...

Mit tegyek, hogy újra menstruáljak?

Figyelt kérdés

Az elmúlt hónapokban fogyokuráztam(napi 800-900 kcal körül ettem).Azt hiszem ez lehet az oka,hogy az elmúlt 1-2 hónapban csak barna folyásom volt vagy nagyon kis vérzésem.

Ha ùjra rendesen ennék 1400-1500 kcal-t vajon újra visszaálna a menstruáciom,és kb mennyi idön belül?

(15 vagyok)

2014. máj. 8. 08:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Legyen legalább 17-18% testzsírod.
2014. máj. 8. 08:57
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

15 évesen, mikor a legnagyobb fejlődésen megy át a szervezeted, mi a francnak vonod meg tőle az energiát?

Ilyenkor egyébként is még labilis a hormonháztartás, de te azt még jobban felborítod.

Egyébként a szüleid nem vették még észre, hogy nem eszel és satnyulsz? Ezeket a szülőket sem értem!

Egyébként azért maradt el a menzeszed, mert a szervezeted úgy értelmezi ezt a kevés kaját, hogy éhínség van. Ezt próbálja az életbenmaradáshoz, és a legfontosabb életfunkciókhoz felhasználni. Az életben maradás fontosabb, mint a fajfenntartás, így vérzésedet, és a ciklusodat most pont lexarja az agyad!

Tessék enni rendesen!

Csók anyádnak!

2014. máj. 8. 08:57
 3/13 A kérdező kommentje:
De eszrevettek,nem csak a szüleim hanem a barátaim is..minden nap könyörögtek,hogy egyek de én..
2014. máj. 8. 09:14
 4/13 anonim ***** válasza:
Vigyázz, mert könnyen áteshetsz a ló másik oldalára, és onnantól nem lesz megállás. Ennyi idősen miért fogyózol? Inkább sportolj, és egyél rendesen. Hány kiló, és hány centi vagy?
2014. máj. 8. 10:02
 5/13 A kérdező kommentje:
172 cm es 53 kg
2014. máj. 8. 10:27
 6/13 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Kicsit még hízhatnál is, nemhogy fogynod kéne! Az egészségeddel játszol!
2014. máj. 8. 10:38
 7/13 A kérdező kommentje:
Jo ,hogy hizhatok..inkabb azzal segitsetek,hogy most mit tegyek?helyre all a menszim ha rendesen fogok enni?mennyi idon belul?
2014. máj. 8. 10:48
 8/13 anonim ***** válasza:
Egyél rendesen és idővel helyrejön a menstruációd.
2014. máj. 8. 11:00
 9/13 anonim ***** válasza:
1500 kcal még mindig kevés. A paramétereiddel olyan 1800 kéne. Igen, az első lépés mindenképpen az, hogy elkezdesz normálisan enni, de van akinek így se tér vissza. Ekkor orvosi segítség kell. De evés nélkül BIZTOS hogy nem tér vissza.
2014. máj. 8. 11:01
 10/13 anonim ***** válasza:
És min néhány hó.
2014. máj. 8. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!