Felfáztam. Véreset pisilek és fáj. Most fáztam fel másodszorra. Multhéten meg most. Az elözö hamar elmult. Ajánlanátok vmi otthoni házi gyógymódot, vagy hogy mit csináljak?
Azt írja rosszba van a szüleivel!!!!!
Én azt javaslom neked,hogy vegyél gyógyszertárba vagy rossmannba,dm-be 2 zacskó cickafarkot és rajta van a hsználati utasítás.Le kell forrázni öntsd bele egy nagyobb lavorba tegyél hozzá még forró vizet és ülj bele 20 percre,ezt csináld meg 1 nap kétszer (reggel,este)
Remélem bevál,majd írj ide,hogy hogyan hatott.
UI: 3-4 napig ha csinálod szerintem már jó lesz
Nem akarlak megijeszteni, de a sok folyadék fogyasztása és a gyógynövényes fürdő csak ideig-óráig fog segíteni.
Nagy valószínűséggel hólyaghurutod van, amit bakteriális fertőzés okoz. Ha elhanyagolod, vagy mindenféle praktikákkal csökkented a - valóban rettentő kellemetlen és fájdalmas - tüneteket, akkor előbb utóbb a vesédre fog húzódni. A betegséget okozó baktériumok a gyógynövényektől nem pusztulnak el, lappanganak a húgyúti szervekben a betegség következő fellobbanásáig.
Nem tudom, mennyi idős vagy, de ha ide írtál, akkor nyilván nem óvodáskorú: szépen, önállóan menj el a háziorvoshoz. :) Legrosszabb esetben továbbküld urulógushoz, de nem valószínű.
Nekem is a háziorvos írt fel olyan gyógyszert, ami egyszer, s mindenkorra elpusztította ezeket a bacikat. Ennek már több éve, előtte 20 évig ki- kiújult.
Szóval akármilyen nyuszi vagy, menj orvoshoz, ne játssz ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!