Mi okozhassa? Terhesség vagy egyéb?
Okozhassa?
Jézus Atya Úr Isten! A cigányok használják így a szép magyar szavakat. És ha cigány lány vagy és terhességről van szó akkor nem lehetsz több 14 évesnél! Ami egészségtelen és ilyen orvosi kérdéseket ne itt tegyél fel hanem elmész vagy elmegy a barátnőd és kivizsgáltatja magát.
Ha kiírsz egy kérdést legalább próbáld helyesen tenni azt!
De még a káromkodást is elírtad, helytelen, kedves kérdező!
Mint, mondtam. Menjetek el orvoshoz és ne itt várjátok a csodát mert lehet 1001 oka, és ha itt valaki félre diagnosztizál és abból eredően lesz komoly szövődménye?
Gondolkozz ember, csak kobak kell semmi több!
Eriggyé az SZTK-ba, ha igényesebb vagy és megteheted akkor inkább magánorvoshoz ahol ellátást is kapol :D
# 7/7
1. Szeretek kötekedni,
2. Nem hagyhatom szó nélkül, ha valaki ilyen helyesírási hibát alkot, pláne úgy, hogy jelzi a szövegszerkesztő ha elírsz valamit, tehát hanyag, figyelmetlen az illető,
3. Szeretem ezt az oldalt, mert sok érdekes kérdés-válasz van, de nem szeretem mikor egészségügyi kérdéseket tesznek fel, ahelyett, hogy elmenne orvoshoz, mert ez veszélyes is lehet,
4. Nincs előítéletem, nem vagyok rasszista csak a cigányokat utálom
Nyilván ilyen szavakat használok, hogy " kapol " és nem a vicc kedvéért írtam így.
Nézd az előtte lévő szövegkörnyezetet és rá jössz, hogy egy roppant intelligens emberrel van dolgod.
A McDonald's wc felelős vezető managere vagyok....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!