Mitől térhet vissza attól a hüvelygombám?
Figyelt kérdés
Az utóbbi néhány hónapban lecsökkent az együttlétek száma. Az utolsó 2 alkalommal óvszerrel védekeztünk.
Reggel óta megint jön ez a fehér túró szerű valami. A saját wc-nken kívűl csak a szüleimét használom.
(jelenleg nem dolgozom)
Majdnem 7-8 hónapja nem volt semmi panaszom.
2014. máj. 5. 20:48
1/2 anonim válasza:
nem lehet hogy allergiás vagy a gumira?Én is állandóan ettől szenvedek. nőgyógyász mit mondott, nálam az x edik doki jutott el addig hogy csináljunk hormonvizsgálatot és jó alacsony lett a progeszteronom, mondta hogy attól lehet ez a visszatérő panaszom. Esetleg nem vagy candidás?
2/2 A kérdező kommentje:
1 féle óvszerre allergiás vagyok de nem olyat vettünk.
Nekem a doki nem csinált még hormonvizsgálatot, jobban mondva nem küldött el rá... Mikor rákérdeztem, hogy mi lenne ha..? Azt mondta ő az orvos,nem látja szükségesnek.
2014. máj. 8. 12:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!