Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A hüvelyi ultrahnagtól átszaka...

A hüvelyi ultrahnagtól átszakad a szűzhártya? Keressek másik orvost?

Figyelt kérdés
Szűz vagyok, az orvosom hüvelyi ultrahangot akar csinálni gyulladás miatt. Neten kérdeztem dokitól, ő azt mondta, hogy szűz lánynál nem szoktak ilyet csinálni. Tudom hogy ezzel a szó igazi értelmében nem vesztem a szüzességem, de fizikálisan sem szeretném és attól is félek, hogy milyen vastag, mennyire fájna.
2009. dec. 26. 10:34
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Minek kérdezek? Talán mert ez ennek az oldalnak a lényege és amit kérdeztem arra nem tudom a választ. Mivel még nem volt ilyen vizsgálatom, de gondolom sokaknak már igen és reméltem hátha valaki tud tapasztalatból is írni, hogy mennyire vastag az eszköz, mennyire fáj stb. Igen, először valóban a dokitól kérdeztem, mert az ő véleménye az elsődleges, nem az itteni válaszok, de ezek is érdekelnek.

Utolsónak: Ha meg nem tudsz válaszolni egy kérdésre, akkor miért írsz? Ez nem válasz amit írtál, csak felesleges karakterkitöltés...

2009. dec. 26. 18:01
 12/21 anonim ***** válasza:
Már most nem azért, de análisan vizsgálva hogy a büdös fenébe nézi meg pl. a petefészkedet, vagy méhedet? Ekkora hülyeséget... Az anális vizsgálatot nem rectoscopiának hívják?
2009. dec. 26. 20:29
 13/21 A kérdező kommentje:
Ugyanerre írtam én is, hogy nem véletlenül hívják HÜVELYI ultrahangnak. De régebben valóban vizsgálták úgy a szűz lányokat, de nem az ultranhangos vizsgálat , csak a manuális (tapintásos) vizsgálaton.
2009. dec. 26. 20:37
 14/21 anonim ***** válasza:
Az első válaszoló vagyok. Helyesbíteni szeretnék, viszonylag marhaságot írtam, hirtelen tévedésben voltam, ugyanis amiről írtam, az petefészek-ultrahang volt. Összezavarodtam, bocsi. Az a része viszont biztos, hogy a szűzhártyád nem maradhat érintetlen a vizsgálat közben, eltekintve tényleg az anális vizsgálat esetétől. Még egyszer elnézést kérek a figyelmetlenségemért.
2009. dec. 26. 21:26
 15/21 anonim ***** válasza:
49%
én nem is a hüvelyi ultrahangról beszéltem neked mikor megemlítettem az anális dolgot.. hanem h szűz lányokat úgy vizsgálnak/tak meg! de a szűzhártyád átszakad a hüvelyi ultrahangnál akármelyik orvoshoz is mész.. buta liba!
2009. dec. 27. 12:28
 16/21 A kérdező kommentje:
A buta liba minősítést használd arra aki ezt elfogadja tőled, de ne velem...
2009. dec. 27. 13:23
 17/21 A kérdező kommentje:
Amúgy meg ha nem a kérdésre válaszolsz, akkor inkább menj és nézz tévét, kár itt pocsékolni a karaktereket olyan témában amihez nem értesz.
2009. dec. 27. 13:24
 18/21 anonim ***** válasza:
miért te talán értesz hozzá? különben nem kérdeznéd nem igaz? és te nem pazarlod a karaktereket, hogy leállsz vitatkozni? :D BUTAAAA VAGY!!
2009. dec. 27. 22:06
 19/21 A kérdező kommentje:

TEEEE IS!!!! Tessék, ha ovis szintre vágysz, akkor megkaphatod...:) Hüjjjjjjegyerek....

Azért kérdezek, mert nem tudok valamit, de amiről nem tudok, abban nem írok választ és nem adok áltanácsokat.

2009. dec. 27. 22:22
 20/21 anonim ***** válasza:
Akkor továbbra is tartsd meg ezt a jó szokásod, kövesd a példám, Kedves! :):):):):)
2009. dec. 28. 11:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!