A hüvelyi ultrahnagtól átszakad a szűzhártya? Keressek másik orvost?
A feleségemnek csináltak ilyet, az ő általa elmondottak alapján szerintem BIZTOS, hogy átszakad a szűzhártyád. Ennek tudatában nem is csodálom, hogy szűz lányoknak nem szoktak ilyet csinálni. Azt mondta, hogy neki feltolta a doki azt a sz*rt majdnem a gyomráig :D
Na jó, persze nem addig, de ugye a szűzhártya egyáltalán nincs mélyen, az a cucc meg, amivel a hüvelyi ultrahangot csinálják, simán van olyan méretű, mint egy átlagos vibrátor, és azt jól feldugja. Ennyi, remélem, tudtam segíteni. Ja, és ő már nem volt szűz egy ideje, mikor ez történt, de azt mondta, hogy nem egy kellemes émény.
Mikor nekem csinálták már nem voltam szűz, de szüzen biztos hogy nem mennék el, csak nagyon nagyon nagyon indokolt esetben. Mert azért van akinek a szüzesség elvesztése nem valami kellemes, és ha így minden nélkül egy műanyag vacakkal veszik el az tényleg fájdalmas lehet.
Menj másik orvoshoz, ha ő is ezt javasolja, akkor csak jobban tudja mint én:)
17/L
Én is kérdeztem a dokitól ezt az anális dolgot, mondta, hogy ezt már szinte senki nem csinálja, egy ujjal nagyon óvatosan mindenkit meg lehet vizsgálni.
Nem túlmisztifikálás ez, egyszerűen csak gondolj bele, hogy ott fekszel, vérzel és ennyi volt a szüzességed és közben még fájt is. De ha a szerelmemmel szeretkezés közben fáj, kicsit más mint egy műanyag eszköztől egy rendelőben. Oké, tudom nem ez a lényeg, de akkor is...
Ne aggódj, a legtöbb nő nem is vérzik, amikor átszakad a szűzhártyája, vagy ha mégis, az csak szó szerint egy-két csepp, mire vége a vizsgálatnak, nyoma sincs. Amúgy pedig szerencsés vagy, ha még teljesen ép a szűzhártyád, sokan elvesztik pl. erősebb fizikai munkától, tampontól, vizsgálattól, stb. Ne aggódj, nem fog fájni, csak kellemetlen.
Ha az orvos ragaszkodik a vizsgálathoz, bízz a tapasztalatában. Ha pedig más okod is van a bizalmatlanságra, keress egy másik orvost (de ne a neten kérdezd, látatlanban egy orvos sem fog neked 100%-os választ adni). De ha mindig odébbállsz, ha neked nem szimpatikus vizsgálatot akarnak elvégezni, hamarosan az ország összes nőgyógyásza ismerni fogja az altájadat :=).
A szűzhártya egyetlen funkciója kisgyermekkorban védeni a hüvelyt a szennyeződésektől (a kicsik nyakig ülnek a homokozóban, vagy éppen a pelusban a székletben, stb.). Ezen túl nincs biológiai jelentősége. A szűzességedet pedig mindenképpen az a férfi fogja elvenni, akivel először lefekszel! A saját érdekedben próbáld meg ezt elfogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!