Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Rendellenes vérzés fogamzásgát...

Rendellenes vérzés fogamzásgátló mellett?

Figyelt kérdés
3 hónapja szedem, eddig semmi gond nem volt, azonban most picit össze vissza szedtem be és azóta folyamatosan verzek. Mit tegyek? Szedjem tovább? És ilyenkor teherbe lehet esni?

2014. máj. 4. 09:55
 1/6 anonim ***** válasza:
Mit jelent, hogy össze-vissza szedted be?
2014. máj. 4. 10:08
 2/6 A kérdező kommentje:
Hétfőn rendes időben, kedden 4 órával hamarabb szerdán elfelejtettem és 12 órával később vettem be.
2014. máj. 4. 10:38
 3/6 anonim ***** válasza:

Állíts be minden napra a telefonodra egy emlékeztetőt, persze ugyanarra az időre.

Lehet kell hozzá 1 perc fáradság, de legalább nem kell izgulnod.. Ugyanis, ha összevissza szeded, nyilván nagyobb esélyed van teherbe esni, meg pont ezért vérzel..

2014. máj. 4. 10:40
 4/6 A kérdező kommentje:
Be van állítva csak picit sűrű napjaim voltak, és nem mindig vittem magammal :) de akkor ez az oka? Ilyenkor nagyobb a teherbe esés veszélye?
2014. máj. 4. 10:45
 5/6 anonim ***** válasza:
Persze, hogy nagyobb. Egy kihagyott szem ( ha túllépted a 12 órát, az annak számít, mindegy, hogy utána beveszed e ) után a következő levélig kiegészítő védekezés kell. Meg persze az összevisszaságtól vérzel.
2014. máj. 4. 11:08
 6/6 A kérdező kommentje:
Viszont a gyógyszerem papírja azt írja, hogy ha a 8-14. Napon felejtek el egyet bevenni, akkor csak szedjem be amint eszembe jut és nem írja hogy kiegészítő módszer kellene (a 1-7. 15-24. naphoz írja csak)
2014. máj. 4. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!