16/L Hónapok óta folyásom és napi szinten erős punci szagom van, annyira hogy akár tesi után a nadrágom is átveszi. Emellett a menstruációm rendszeres, illetve naponta intim mosakodóval fürdök! Mitől lehet?
Figyelt kérdés
Nagyon parázok apukámmal élek vele nem merem ezt megbeszélni, a dokitól meg félek! Légyszi csak értelmes válaszokat.2014. máj. 2. 14:29
11/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
2014. máj. 2. 15:47
12/17 anonim válasza:
16 évesen szerintem még gyereknőgyógyászhoz
13/17 anonim válasza:
Lactofeel hüvelygélt próbáld ki. Csináld végig az egy hetes kúrát, hüvelyflóra visszaállítására tökéletes.
14/17 anonim válasza:
Ne próbálj ki semmiféle öngyógyítást, hagyd abba az intim mosakodót, majd ha utána mondjuk két hét múlva nem áll vissza, akkor keress fel egy nőgyógyászt, és elmondja, hogy mit kell tenned.
15/17 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm :)
2014. máj. 3. 10:10
16/17 anonim válasza:
a lactofeel tényleg jó, én is azt ajánlom. ha az nem hoz rendbe, még mindig elmehetsz orvoshoz.
17/17 anonim válasza:
tudom, nem mostani kérdés
de mi történt? voltál dokinál? mit mondott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!