Derékfájás 8 hónapja? Sos MI EZ?
Figyelt kérdés
14 ésves lány vagyok már szerintem több hónapja is fáj a derkam ott a gerinc mellett kb 10-15 cm rel . Nekem a foci az életem a derékfájás miatt nem hagyhatom abba de amúgy nem attól fáj csak egy időben decemberbe ha felemeltem a jobb lábam ordítani tudtam volna úgy fájt szóval épp elég volt hogy nem tudtam labdába rúgni :((( elvitt az anyukám orvoshoz , az orvos nem mondott semmit azt mondta nincs ideje ... Azóta elmúlt az hogy amikor felemelem a lábam akkor nem fáj viszont úgy ha mozgatom akkor azért fáj de szerencsére focizni tudok tőle de azért nem kellemes :/ szerintetek mi ez ?2014. máj. 1. 20:51
1/5 A kérdező kommentje:
Apropó nem segít SEMMI krém , balzsam ... :((
Borzalmasan idegesítő
2014. máj. 1. 20:55
2/5 anonim válasza:
8 hónapja tartó fájdalomnál nincs sos...
Talán fordulj a szüleidhez.
3/5 anonim válasza:
8 hónapos derékfájás az kicsit sem sos. Egyébként pedig el kell menni másik orvoshoz. Ennyi.
4/5 A kérdező kommentje:
De mitől van ? :(
2014. máj. 1. 21:08
5/5 anonim válasza:
El kell menni orvoshoz és az megmondja, mit nem lehet ezen megérteni?
Egyébként esetleg gerincsérv vagy hasonló. És MÉG MOST menj orvoshoz, mert most még javítható lehet, akármi is az. Ha elhanyagolod, lehet, hogy annyira elromlik, hogy közlik veled, hogy abbahagyod és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!