2 hónapja fáj a derekam és lehat az egész lábamra is, orvosnál voltam, de nem lett még jobb. Mit tegyek?
Ezen az oldalon találsz többet róla:
Köszönöm, de ezt már olvastam én is.
Azt is megköszönném ha valaki Veszprém megye, Győr-Moson-Sopron megyében tudna ajánlani egy jó orvost. Hallottam arról is hogy nagyon jó rá az akupunktúrás kezelés is...
Szia!
Sok tekintetben egyetértek az előttem szólóval.
A tünetek alapján amit leírtál valószínűsíthető az hogy az ideget nyomja valami ami lehet porckorong sérv, de lehet egy kiugrott izom vagy szalag is. A Lóbalzsam egy jó választás ( a ható ideje úgy 2-3 óra) ezért 3-4 óránként érdemes megismételni mindaddig amíg nyomásra érzékeny a terület. De igazi javulást csak akkor lehet elérni ha a sérült rész helyre van rakva. Ha régi a sérülés már pedig nálad már 2 hónap,előfordulhat hogy több alkalom is kell a regenerálódáshoz, mivel ilyenkor már a szalagok megnyúlnak és könnyen újra kiugranak. A kiropraktor egy jó választás bár ilyen képzés Magyarországon nincs, viszont ha találsz a közeledbe egy Jó csontkovácsot akkor ő is segíteni tud rajtad. a helyre rakás után már sokkal jobb hatékonysággal segíthetnek a kezelések amit kapsz, fizikoterápia és a gyógytorna és a lóbalzsam is jobban hat. A gyógytornát érdemes utána is folytatni ha már a kiírt kezeléseknek vége. Ha itt laknál a közelembe (Orosháza) tudnék jó csontkovácsot ajánlani aki már több gerincsérvesen is segített. Többek között rajtam is. 3 éve volt ilyen problémám hogy már a talpam is folyamatosan zsibbadt és a vádlim is beállt nem lehetett mozgatni, és miután helyre lett rakva a csigolyám és csináltam a gerinctornát, rá két hónapra a zsibbadás is elmúlt és azóta tünet mentes vagyok. A helyre rakás után 4-5 napig pihentetni kellene mellőzve az edzéseket és ha javul az állapotod folyamatosan fokozva a terhelést lehet edzeni, de ha a tunetek nem múlnak el teljesen vagy újra erősödnek akkor újra helyre kell rakni. Remélem segített amit leírtam, további szép napot.
Köszönöm a válaszokat. Utána fogok járni ezeknek a módszereknek. Szerdán kezdek egy 10 alkalmas fiziko terápiát. Ha az sem segít, akkor elindulok másfelé.
Várnék még tapasztalatokat másoktól is ha lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!