Mar 12 es fel vagyok feherverzesem van kb fel eve kb egy eve szorosodom es kb 7 honapja no a mellem mikor lesz kb menstruaciom?
Figyelt kérdés
2014. máj. 1. 08:54
1/5 anonim válasza:
Ezt nem tudni. Lehet hónapokon belül, de az is lehet, hogy csak 1-2 év múlva.
És azt fehérfolyásnak nevezik, nem fehér vérzésnek.:)
Ami egyébként akkor is lenni fog, amikor már rendszeresen menstruálsz. Ez a hüvely természetes tisztulását segíti elő és véd a fertőzések ellen.
2/5 A kérdező kommentje:
de en tudom hogy ezt nem lehet tudni de akkor is kb iden meglesz ?
2014. máj. 1. 09:19
4/5 anonim válasza:
Mivel nem lehet tudni, ezért ezt előre megmondani sem lehet, hogy megjön-e idén. Mert lehet hogy csak jövőre lesz meg.
Amúgy meg ne várd annyira, mert nem olyan jó dolog ám az...Ha kívánhatnék valamit, amivel legalább 16 éves koromig ne kellett volna találkozzak, akkor az a menzeszem lett volna. 10 és fél éves korom óta menstruálok, az első években olyan mennyiségű vérzéssel és borzasztóan erős görcsökkel, hogy komolyan azt kívántam, bár meg se jött volna...
5/5 anonim válasza:
nem fehérvérzés hanem fehér folyás. Hogy mikor fog megjönni egy orvos sem tudná megmondani.Van akinek fél év van akienk 2. Azért általában elötte van rá utaló jel, pl barnázás van elöször általában, ritka hoy rögötn rendes vér jöjjön. nekem pl mielött megjött kb. két héttel elötte volt már egy barna foltom egyik nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!