Ha megvan akkot ünnepélyre felejtsem el a szoknyát? Smiley. Ballagásra? . Tesómé.
Szerintem az első nem támadott, mond ki a kérdését fejben, kedves hangnemmel. Látod, nem feltétlen támadás. :)
Amúgy elhiszem, hogy kölcsön ruhát nem akarsz veszélybe sodorni, de tampon-tisztaságibetét kombóval nem jöhetsz ki rosszul, hacsak nem extrém erős vérzésed van, de az meg gatyán át is átüt. Szóval nyugodtan vedd fel, és ügyelj a "védőeszközök" helyes használatára.
Tegnap volt a sulinkban a ballagás. Dél körül jött meg, már hazamenni nen tudtam, és csak szoknya volt nálam. Kénytelen voltam azt felvenni, de nem lett semmi baj :)
Hát egyébként szerintem azért rosszabb, mert nadrágban nem feltétlenül látszik, ha átázok (főleg hogy esett az eső...), de ha a szoknya alatt kicsurog a cucc, az már feltűnőbb.
Előtte és utána is elmentem vécére, nem volt semmi gond, 1 órát mindenképpen ki kell bírnia még egy betétnek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!