Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Fáj egy nőgyógyászati vizsgálat?

Fáj egy nőgyógyászati vizsgálat?

Figyelt kérdés
Vagy attól is függ mit csinálnak? Meddig tart egy vizsgálat? Ha mennék vigyek magammal egy váltó ruhát? pl szoknyát?
2014. ápr. 28. 22:17
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Mi volt a gond a dokival?

SztK-ban voltál?

2014. jún. 1. 09:23
 12/18 A kérdező kommentje:
Női orvos volt. Az volt a gond hogy elvileg le volt beszélve minden az orvossal, hogy menni fogok, erre mégis utoljára hívtak be de úgy hogy az orvos már sietett haza mert rég lejárt a munkaideje... Szóval elég bunkó módon siettetett... kapkodnom kellett, ahhoz képest hogy azt se tudtam mivan vagy mit kell csinálnom mivel első alkalom volt. Meg nem is tudom kicsit megalázó volt így..
2014. jún. 1. 12:09
 13/18 anonim ***** válasza:
Jajj de sajnálom..
2014. jún. 1. 13:00
 14/18 anonim ***** válasza:
A-ha. Ezek szerint ez egy SZTK-s rendelés volt, bár ezt nem írtad. Sajnálom, ez így elég gáz tényleg. Ha gondolod, én tudok neked ajánlani nagyon türelmes, empatikus szakembert, aki SOHA nem sürget, még akkor sem, ha rég lejárt a munkaideje.
2014. jún. 1. 22:16
 15/18 anonim ***** válasza:
Ajánlani én is tudok kedves hozzáértő női orvost, ha szükséges.
2014. jún. 2. 08:15
 16/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen de még ebbe a hónapba vissza kell mennem hozzá és most már nem bízzuk a véletlenre hanem kérünk időpontot is nem csak lebeszéljük stb. Aztán ha így másképp fog viselkedni akkor oké, ha nem akkor többet nem megyek hozzá.
2014. jún. 2. 22:22
 17/18 anonim ***** válasza:

Biztosan sokkal normálisabb lesz!

de azért lehetett volna türelmesebb égy első alkalommal ott járóval...

2014. jún. 3. 08:36
 18/18 anonim ***** válasza:

Sajnos ez, mármint a türelem nem jellemző a TB-re rendelő orvosokra. Tisztelet a kivételnek. Beszélhetünk nőgyógyászról, sebészről, vagy gyerekgyógyászról, vonatkozik mindenkire. Ezért szoktam óva inteni minden első alkalmas hölgyet az SZTK-s rendeléstől. Az ambulanciák futószalagosak, a jelszó pedig a "haladjunk már!" Ez pedig nem kedvez az amúgy is az ismeretlentől tartó, esetleg szégyellős első alkalmasoknak.

A magánban "megveszed" a türelmet, az empátiát, az odafigyelést, a gyengéd vizsgálatot, a mosolyt, az időt.

TB-re meg ha megkifogásolod a bánásmódot, még a képedbe is vágják, hogy mit dumálsz, ingyen volt.

Sajnos. És itt jegyezném meg ismét, hogy nagy tisztelet és főhajtás a kivételeknek, mert ilyen is van. Pl. az én nőgyógyászom. De Ő ritka, mint a fehér holló.

2014. jún. 3. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!