Mi lehet a bajom? Nagyon félek!
Minden nap van folyásom,de ez már évek óta.Sárgás színű,kellemetlen szagú és nagyon sok.Ám pár hónapja nagyon eldurvult,mostmár gennyes is.Viszketés nincsen.Többször voltam vele nőgyógyásznál,de sosem tudtak semmi normálisat mondani.Felírtak mindenféle hülyeséget,de semmi sem segített.Ha gomba lenne akkor azt már rég megtudták volna szüntetni.:S Mostmár nagyon félek,mert lehet hogy meddő leszek ha nem sikerül megszüntetni.
16 lány

Normális esetben a hüvely természetes "faunája" és működése gátolja a rossz gombák és baktériumok elszaporodását, tehát azt kéne visszaállítani.
Amit te magad megtehetsz, hogy kb. 2-3 hétig több figyelmet fordítasz a higiéniára. Gyakoribb alsónemű csere, betétet, krémeket és ilyesmit ha nem muszáj ne használj (kivéve ha felírta a doki), napi 2x fürdés (1x szappanos, 1x sima vizes). Minél kevésbé legyen nedves odalent. Ha nem javul, akkor menj el egy másik dokihoz.

A latacydot inkább kerüld nekem attólvolt folyamatosan gombán, amint abbahagytam a gomba is huss.....
és itt gyk-n is rengeteg ember írta h a lactacydtól csak mégtöbb folyása lett
Nálam is hasonló gondok vannak :S és a nődoki is mindig csak gombás fertőzésre gyanakszik:S
nekem enyhített a dolgokon a cickafarkfűs ülőfürdő, de pont mostanában olvastam egy olyat is h kefírbe mártott tampon néhány órán át(tudom kissé bizarr, de ha belegondolok akkor végülis érthető...a kefírben lévő élőflóra sokban hasonlít a hüvely közegére)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!