Tudnátok segíteni? Tanácsot és nőgyógyász ajánlást szeretnék kapni. Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Vasárnap kellett volna megjönnie a vérzésemnek, (ma péntek van) és még nincs semmi. A férjemmel óvszert használunk, nem is vettük észre, hogy valami gond lett volna vele. Reggel csináltam egy facelle tesztet ami negatív lett. Folyásom van, a mellem érzékeny, de semmi vérzés. Kezdek nagyon pánikolni, még nem szeretnék pár évig babát. Pár nap múlva próbálok egy új tesztet, de szeretnék orvoshoz menni. Viszont Pesten még nem voltam senkinél, eddig vidéken éltünk de oda nem tudok visszamenni a munkám miatt. Szerintetek mit csináljak? Kihez forduljak, aki nem húzza le rólam az utolsó bőrt is?
Köszönöm!
2014. ápr. 25. 17:16
1/4 anonim válasza:
egyenlöre nem kelll orvoshoz m,enni. tesztet mindenképp csinálj. bárkinek kimaradhat akár egy tljes ciklus is, de késés is elöfordul bárkinél. Nem gépek vagyunk hogy mindig ugyanugy müködjünk. Akkor kell orvoshoz emenni ha erösen görcsölsz és a következö sme jön mge. mivel fáj a melledd igy van rá esély hogy hamarosan megjön cak most késik, sok midnen befolyásolhatja a menstruéciót.
2/4 anonim válasza:
Először is nyugodj meg, ilyen váratlan késés időnként előfordul. Nálam is volt már, pedig amúgy viszonylag rendszeresen be van állva, az enyém majdnem három hetet késett (kimaradt szinte), agyon paráztam magam, mire mertem végre tesztelni, ami negatív lett, és két napra rá megjött. Szóval nyugi, a hormonok időnként megbolondulnak.
3/4 anonim válasza:
A késés miatt ne izgulj, az is természetes, ha nagy ritkán kimarad egy-egy.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Csináltam 2. tesztet, ez ismét negatív lett. Kicsit megnyugodtam. A héten próbálok időpontot szerezni egy ismerősöm orvosához.
2014. ápr. 27. 21:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!