Miért késik a menzeszem?
Figyelt kérdés
Már lassan 4 éve menstruálok és beállt rendesen,mindig pontosan jön meg.Most viszont már 4 napja késik és kezdek megijedni,hogy mitől lehet.Terhesség nem lehet,mert szűz vagyok.15/L2014. ápr. 22. 12:52
1/8 anonim válasza:
Velem is nagyjából ez a helyzet:/ Anyum mondta, hogy menjek el nődokihoz. De nem nagyon szeretnék. Viszont muszáj:/
2/8 anonim válasza:
Forró vizes fürdő, vagy nem tudom, érdemes lenne elmenni nődokihoz nem csinálna semmi rosszat, az is lehet, hogy nem is kell ruhát levetni :)
3/8 A kérdező kommentje:
Nagyon nem akarok:/ valami más?
2014. ápr. 22. 13:57
4/8 anonim válasza:
Ne viccelj már! Még csak 15 éves vagy!!
Akár ki is maradhat egy, kettő az is normális lenne. Mág felnőtt nőknél is rendben van ha nagy ritkán kimarad egy.
Majd 17,18 éves korodra kell beállnia nagyjából rendszeresre. De ne gondold hogy ez azt jelenti, hogy nappra pontos lesz, csak kb 3-4 napon belül lesz a szórása. Nekem is így van és teljesen rendben vagyok.
5/8 anonim válasza:
15 évesen még normális ez, ne izgulj.
Ha kimaradna, az sem baj, majd 17 éves korodra rendszeres lesz!
6/8 anonim válasza:
Én vagyok az első kommentelő. Nálunk Anyu nagyon aggódik, mert volt egy súlyos betegségem, és nehogy kiújuljon. Eddig minden hónapban volt nagyjából 28 napra, de most kimaradt 2. És így nem tudom. Mert ha meg valami baj van, azt idejében észre kell venni. Fogalmam sincs.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)
2014. ápr. 22. 16:07
8/8 anonim válasza:
Nem kell ezt ennyire túlizgulni, életed során még bőven változhat a cuklisod. Nekem anno 21-23 napra jött meg ilyen korban, 20 felett meg beállt 27-30 napra. Nem óramű a tested és emellett 10 nap csúszás is bőven belefér. Ha semmi más bajod nincs, ennyitől nem kell még orvoshoz szaladgálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!