Ez mennyire lehet ciki?
Figyelt kérdés
Még nem voltam pasival, de maszturbáltam meg vibrátort is használtam már. Nőgyógyászhoz szeretnék menni, de félek elmondani neki ezeket, viszont muszáj lenne elmennem egy vizsgálatra, mert kijött a nemi szervemen valami.
Miket szokott kérdezni a doki? Illetve lehet-e abból bajom ha ,,füllentek" neki?
2014. ápr. 21. 16:03
1/5 anonim válasza:
Nem kell megmondani neki,hogy miket csinálsz,az most lényegtelen, azt mondod el neki,hogy mért mentél,mi a panaszod, ő megvizsgál és ad rá valamit!
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi, megnyugtattál egy kicsit :)
2014. ápr. 21. 16:06
3/5 anonim válasza:
Nem kell elmondanod tényleg...Max mond azt neki, hogy már nem vagy szűz, ő nem fogja azt látni, hogy mitől szakadt át a szűzhártyád. (Már ha olyan mélyre dugod a vibrátort, hogy elszakadhatott)
4/5 anonim válasza:
Ne mond hogy nem vagy szűz mert az vagy ugyanis nem voltál még fiúval. AZ hogy nincs már szűzhártyád nem jelent semmit, az sok okból átszakadhat, akár sport vagy tampon hazsnálat hatásásra is. Nem fogja kérdezni miért nincs, vagy ha igen mond azt hogy használsz tampont, de valósznüleg nem fog kiváncsiskodni mert semmi köze hozzá.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2014. ápr. 21. 16:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!