Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi lehet a baj? Menjek nőgyógy...

Mi lehet a baj? Menjek nőgyógyászhoz?

Figyelt kérdés

Már egy ideje észrevettem, hogy barnás, kellemetlen szagú a folyásom, és több is mint kellene.

Ma pedig úgy ébredtem, hogy nagyon ég a........hüvelyem????!!! Szóval ott belül.........nagyon viszketett, és csípett, égett.

Gondoltam megfürdök hátha az segít, de észre vettem, mintha egy kicsit az egyik oldala meg lenne dagavba vagy hogy is mondjam kicsit duzzadva. Ott bentebb...

És nagyon piros is.

Nem mernék elmenni nőgyógyászhoz mert félek hogy felnyúlnak, és még szűz vagyok. De ha muszáj..

16/L

2014. ápr. 21. 15:28
 1/7 anonim ***** válasza:
Ezzel mindenképp menj el nőgyógyászhoz, bármi is a bajod, mert inkább állok a rendelőbe másfél órát + kellemetlen vizsgálat, de ne derüljön ki 20 év múlva h nem lehet gyerekem. Egyébként pedig 16 vagyok én is, de miért lenne akadály, hogy szűz vagy? Az is maradsz a vizsgálat után, ne aggódj, csak akkor veszíted el a szüzességed, ha fiúval/férfival voltál:)
2014. ápr. 21. 15:33
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ, és a biztatást :)

Csak azért parázom... mert hát olvastam már hogy többen is mondták, hogy szűz volt, és felnyúltak neki, és hogy milyen rossz volt...

2014. ápr. 21. 15:35
 3/7 anonim ***** válasza:
Valószínüleg, már kivülről is látni fogja, hogy milyen a folyásod, lehet, hogy nem kell felnyúlnia. Viszont muszáj ezzel orvoshoz menni, mert ez durván hangzik.
2014. ápr. 21. 15:39
 4/7 anonim ***** válasza:
Butaság, hogy a szüzességed miatt nem mész nőgyógyászhoz. A tüneteid alapján biztos, hogy van valami gond, amit muszáj kivizsgáltatni és kezelni. A nőgyógyász nem nyúlhat fel, ha az egészséged forog kockán, mert az milyen rossz, de egy pasi majd felnyúlhat, ha szexre kerül a sor, mi? Elég hülye logika.....
2014. ápr. 21. 15:45
 5/7 anonim ***** válasza:

Bocsánat kérdező, de jobb, ha leírom az igazat. Igen, fel fognak nyúlni, mert az a vizsgálat része. Az oka a következő: ha az ujját bedugja, a másik kezével a hasadat nyomkodva a bent lévő ujjával érzi a hasi szerveid alakját. Másrészt, amikor kiveszi az ujját, a kesztyűn meg tudja tekinteni a váladékot.

Ez a felnyúlás nem fájdalmas, akinek ez rossz volt, annak valószínűleg inkább lelkileg volt az, vagy rágörcsölt nagyon. Remélem, hogy neked segíteni fog, hogy pontosan tudod, hogy miért csinálják ezt veled. Én magam is bőven szűzként voltam az első nőgyógyászati vizsgálatomon, és velem is megcsinálták, de én tudtam, hogy miért teszik, és nem görcsöltem rá.

A nőgyógyászhoz járás a felnőtt nő életének része, és bizony minden nő életében százszor is összeszed ilyesmit. Bízzál az orvosban, nem akar neked rosszat!! És igenis kezeltesd ki a dolgot, egy hét alatt túl eszel rajta! Hajrá! :)

2014. ápr. 21. 17:21
 6/7 anonim ***** válasza:

5-ös vagyok, hozzáteszem még a fentihez, hogy szűzlányoknak nem feltétlenül történik meg a leírt manuális vizsgálat, ha a folyás kívülről is látszik és nyilvánvaló, akkor lehet, hogy csak megtörlik a hüvelybemenetet és úgy vizsgálják meg a váladékot. Tehát lehet, hogy még ezt is megúszod. Azonban jobb, ha rákészülsz, hogy lesz ilyen, legfeljebb kellemes csalódás ér.

Még egyszer megismétlem, hogy nem fáj, tehát nem kell félni tőle.

2014. ápr. 21. 17:23
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2014. ápr. 22. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!