Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mennyi az esélye hogy egy 13...

Mennyi az esélye hogy egy 13 évesnek mellrákja legyen vagy valami baja?

Figyelt kérdés
A mellemben kb marcius elejetol egy kis csomo a mellbimboudvar alatt kicsit nagyobb a borsoszemnel mondtam mar anyanak ha megnyomom nem faj de ha egy kicsit jobban akkor egy kicsit fáj nagyon felek hogy valami bajom van vagy csak azert van mert no? Volt menzeszem eloszor azt hittem amiatt de nem a marcius kimaradt es aprilis 4. Megjott. Nagyon felek:( 13
2014. ápr. 19. 22:22
 1/9 A kérdező kommentje:
Csak az egyik mellemben ha ez segít a jobb es az egy kicsit nagyobb a balnál.
2014. ápr. 19. 22:24
 2/9 anonim ***** válasza:
70%

amikor nekem nőtt, akkor keletkezett ott egy csomó és nyomásra fájt

a gyerekorvos megnyugtatott, hogy a növekedéstől van

ha bizonytalan vagy, akkor menj le Te is a dokihoz nyugodtan, ehhez még anyukád sem kell

nincs kizárva a rákos elváltozás sem ebben a korban, hiszen akár csecsemők is lehetnek rákosak, de kétségtelen, hogy nagyon ritka

szerintem a növekedéstől van, de a doki tud biztosat mondani

2014. ápr. 19. 22:27
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Úgy rémlik nekem is volt hasonló koromban.
2014. ápr. 19. 22:35
 4/9 anonim válasza:
100%
nekem is volt ilyesmi, szerintem a növéstől, a rákos daganat nyomásra általában nem fáj.. semmi bajod nincs nyugii
2014. ápr. 19. 22:58
 5/9 anonim ***** válasza:

Lényegtelen esélyekről írogatni, ha pont te vagy az az egy.

Én nem tudok arról beszámolni, hogy nekem is ilyen volt, mert nem, szóval én mindenképpen elmennék orvoshoz. Anyukád mit mond?

(Különben én az egész ismerősi körömben egy lányt ismerek, aki leküzdötte a mellrákot, ő 15 éves volt akkor.)

2014. ápr. 19. 23:02
 6/9 anonim válasza:

Nekem is volt ilyen nagyon régen amikor elkezdett nőni :) én is nagyon féltem de ne aggódj nincs semmi baj! :)

13/L

2014. ápr. 19. 23:15
 7/9 A kérdező kommentje:
Mikor reggel felkelek megmozdulok egy kicsit rs a mellem mind2 majd leszakad de csak akkor felkelek mar nem erzem . Ez nagypn regtol van ìgy. Anyukam azt mondta nem tudja hogy most ez normalis e vagy nem.
2014. ápr. 20. 08:33
 8/9 anonim válasza:
Hát akkor mindenesetre mennyetek el egy orvoshoz :) nem árt :) ha nincs baj akkor megnygodhatsz és nem kell tovább steszelned ha van valami akkor még épp időben mentetek és megmenthetik :)
2014. ápr. 20. 09:05
 9/9 anonim ***** válasza:

Nincs semmi bajod, nyugi!

A kis csomó a nővekedéstől van, rák szinte elképzelhetetlen ebben a korban, a reggeli felkelést ami illeti, olyan aztán végképp nincs hogy mindkettő egyszerre lenne "rákos".

Szóval, szerintem egy kicsit lehet hogy túlreagálod a dolgokat.

2014. ápr. 20. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!