Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintetek egy 16 éves...

Szerintetek egy 16 éves lánynak lehet mellrákja?

Figyelt kérdés
érzek valamit ami valószínű mirigy és csak én képzelem be hogy nem az nem tudom . véleményeket szeretnék ezzel kapcs.ban
2012. jún. 4. 17:53
1 2
 1/13 DiMalto válasza:
63%
na pont ilyesmire vannak azok a fehér köpenyes emberkék...fordulj hozzájuk,itt nem fogsz választ kapni ilyesmire.....
2012. jún. 4. 17:55
 2/13 anonim válasza:
0%
szerintem menyél él a nőgyógyászatra és kiderül h mit érzel ott
2012. jún. 4. 17:55
 3/13 anonim ***** válasza:
Konkrétan a mellráknak elenyésző az esélye ebben a korban, de másmilyen daganat lehet, vagy csomó stb... Doki a lelke, majd az megmondja.
2012. jún. 4. 18:05
 4/13 anonim válasza:

Az egyik volt osztálytársam nagyjából ennyi volt, mikor kiderült, hogy daganata van.

Sry. Megtörtént. Magántanuló lett, de sikerült leküzdenie. Sugárkezelésekre járt, meg párszor meg is látogattuk.

Nem kívánom senkinek ezeket a találkozókat. :(

2012. jún. 4. 22:12
 5/13 anonim ***** válasza:
83%
Ne gondolj rögtön a legrosszabbra, de menj orvoshoz, mert így legalább megnyugszol! Remélem nem lesz semmi baj sem most, sem soha az életedben!!! :) Minden elképzelhető jót kívánok Neked!!! :)
2012. jún. 5. 06:56
 6/13 anonim ***** válasza:
Nem lehet ebben a korban még, a mellrák kialakulásához egyébként is kb 4-5 év kell.
2012. jún. 5. 07:33
 7/13 anonim ***** válasza:
Ilyen fiatalon még nem lehet. Biztosan előfordult már a világtörténelemben, de ennek annyi az esélye mint pl. hogy egy 4 emeletes ház tetejéről cserép esik a fejedre, ha megálls mellette!
2012. jún. 5. 07:45
 8/13 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem, miért is lettem nullára pontozva? :/
2012. jún. 5. 07:57
 9/13 anonim ***** válasza:

0-ra lettél pontozva?..

a 70% lett 0-ra pontozva, nem te. Vagy ugyanazok vagytok?

2012. jún. 5. 13:35
 10/13 anonim válasza:

Kedves 07:33!

De lehet! Fentebb írtam, hogy lehet, bár ez egy eset a rengetegből.

Egyébként meg mint írtam, KÖZVETETTEN tapasztaltam meg, milyen élményekkel jár a mellrák.

2012. jún. 5. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!