Mivel vegyem be a fogamzásgátlót hogy legjobban szívódjon fel? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Kérdésem arra irányulna hogy Mistral fogamzásgátlót szedek tehát eléggé alacsony a hormontartalma. Korábban a Cipromix fogamzásgátlóval ilyen problémám nem volt. Az a lényeg hogy beveszem a fogamzásgátlót mégis valami olyasmit ehetek ihatok (fogalmam sincs) ami gátolja a gyógyszer tökéletes felszívódását. Így például előfordul hogy gyógyszer szedése alatt is megjön. Mit mikor hogyan egyek igyak és mennyit hogy a gyógyszer biztosan felszívódjon?2014. ápr. 17. 13:10
11/12 anonim válasza:
Hát, akkor jó lenne váltani, mert ez a fogamzásgátló neked édeskevés. Csoda, hogy nem estél eddig teherbe... de ami késik nem múlik... Amíg nem váltasz, szerintem ne élj szexuális életet más védekezési mód nélkül!
12/12 anonim válasza:
Szia. Alacsonyabb a hormontartalma ennek a gyógyszernek, mint amennyi a szervezetednek kéne ahhoz, hogy ne vérezz tőle, de attól még felszívódik és véd is! Én is nemrég kezdtem el szedni, köztes vérzésem van tőle, a megoldás: vérzős napokon dupla tabletta (én este vettem be mindig, így amikor véreztem, reggel is bevettem egyet 2 napig és elmúlt). Felhívtam a dokimat és ezt tanácsolta, bejött. Mondta még, hogy 3-4 hónapig előfordul köztes vérzés, aztán megszokja a szervezet jobbik esetben és nem kell duplázni. Ha 4 hónapon túl is vérzel, cserélni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!