Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Normális ha golyók vannak a...

Normális ha golyók vannak a mellemben?

Figyelt kérdés

A héten felvilágosító órát tartottak, és mondták, hogy minden hónapban mellvizsgálatot kell csinálni, kitapogatni, hogy va ne ott csomó. Ma csináltam meg, és golyó szerű bigyók vannak, a jobb oldalon jobban kitapintható. Nem fáj, csak egyszerűen ott van. Ez normális?

12/L

2014. ápr. 17. 11:56
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha a bimbó táján vannak, az feltehetően normális, ha a többi lágy szövetben, az kevésbé (de nem feltétlenül kóros).
2014. ápr. 17. 12:06
 2/5 A kérdező kommentje:
A bimbó fölött van, és nem teljesen golyó szerű, inkább valami ovális forma. Ilyen fiatalon lehet mellrákot kapni? Vagy bármikor? Most ahogy nyomogattam és visszahúztam a pólóm, elkezdett fájni. Ez gond? Vagy csak túl erősen nyomtam?
2014. ápr. 17. 12:34
 3/5 anonim ***** válasza:
64%
Menj el orvoshoz, ha félsz, mert uigy neten keresztül senki nem fog tudni segíteni.
2014. ápr. 18. 15:19
 4/5 anonim ***** válasza:

Ilyen fiatalon szinte kizárt a rák!

Ráadásul a rák nem is fáj!! csak a legvégső stádiumban.

Növekedéstől vannak a csomők, teljesen normálisak így.

2014. ápr. 18. 17:57
 5/5 Dubecz Sándor válasza:
Nekem is van, csak nekem pluszba rohadt érzékeny is....
2016. júl. 14. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!