Megnéznétek a cukorterhelés és a 3. napi vérvételem eredményeit?
Figyelt kérdés
Glükóz 0: 3,7
Glükóz 60: 3,7
Glükóz 120: 2,8
Insulin 0: 10,7
Insulin 120: 10,7
LH/FSH hányad: 1,86
TSH: 0,737
Prolac Eclia: 414
FSH Eclia: 5,0
LH Eclia: 9,2
Ösztradiol: 26,3
Progeszteron: 0,8
Testosteron: 1,0
Kortizol 7-10 h: 270,4
Annyi még, hogy a terhelésnél a 60 perc 70 lett, a 120 pedig 140 perces.
Nőgyógyász PCOS-ra gyanakodott az UH alapján. IR? Szerintetek? Autoimmun pajzsmirigy alulműködő vagyok, februárban beállt jól az értékem, azzal már nincs gond. Nőgyógyászhoz májusban megyek, endokrinológushoz jövő héten. Mire számítsak? Fura, hogy nem reagál a glükóz a terhelésre.
2014. ápr. 16. 17:17
1/8 anonim válasza:
igen ez IR. miért nem 2 pontos az inzulin ha a cukor az? a cukrod sem jól reagál a terhelésre a 0 perces inzulinod pedig a duplája a maximumnak. Fura hogy a 120 perces inzulin is ugyanannyi. Mivel vannak policisztáid uh alapján igy kell lennie anyagcsere zavarnak is, mivel anélkül nincs policisztás petefészekk, mégha vannak akik ezt tévesen tudják akkor sincs nélküle. LH-d és az FSH-d is magas. a PCOS-esek nagy %-ának van pm alulmüködése is.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi, én is így látom. Szerinted gyógyszer is kell, tehát 3-as kezelés? Vagy a gyógyszert megúszom. Nem hallottam valami jókat róla. Borzalmasan kevés hajam van már, nem akarom, hogy még az is kihulljon! :(
2014. ápr. 16. 18:17
3/8 anonim válasza:
valószinüleg kell rá, nem kell félned töle ha fokozatosan van felépitve kibirható. A legnagybb gond a hasmenés szokott lenni , bár én szorulásos vagyok és örültem hátha ettöl javul, hát nem történt semmmi :-( éN NEM FOKOZATOSAN ÉITETTEM FEL MERT ELFELEJTETTÉK EZT KÖZÖLNI VELEM, KB 2 HÉTIG NEM VOLT ÉTVÁGYAM ÉS KICSIT HÁNYINGEREM VOLT MIUTÁN BEVETTEM, DE AZTÁN EZ ELMULT.Hajhullástól nem kell tartanod az nincs a gyógyszer miatt.... Ráadásul a gyógyszer segiti hogy minlé elöbb legyen javulás, de a sport és a siéta fotnosabb része a kezelésnek.
4/8 anonim válasza:
Sziasztok! Nekem is IR-em van, de csak az. Nekem a doki nem írt gyógyszert, csak az inofolicot írta fel... Nem tudom, ismeritek-e. A gyógyszernek sokkal jobban örültem volna, mert azt hallottam elveszi az étvágyat. Ez igaz?
5/8 A kérdező kommentje:
Köszi! Jövő szerdán megyek endokrinológushoz, kíváncsi leszek mit mond...majd megírom!
2014. ápr. 18. 14:32
6/8 A kérdező kommentje:
Szia!Szerintem az Inofolic magában kevés,hiszen csak folsavat és (most nem jut eszembe a pontos neve,i betűs...) tartalmaz. Ismerősömnek lombikhoz ajánlották, javítja a pete minőségét...Nem tudom az IRhez és a Pcoshoz mi köze van!De ha valaki tud róla,h segített volna, az engem is érdekelne.
2014. ápr. 20. 10:29
7/8 anonim válasza:
A gyógyszer nem veszi el az étvágyat legfeljebb az első 1-2 héten amíg a mellékhatások vannak és még nem szokott hozzá a szervezet. Az inofolic nem helyettesíti, másra hát a kettö! Sok sikertörténet ván már! Az inofolic az LH FSH arányra hát és ennek következtében segíti a peteérést és a tüszőrepedést! Ami ugye Pcos mellett nem történik meg! Mi sokan nem inofolicöt iszunk hanem inozitolt (ami az inofolic alapja) és szedünk mellé folsavat! Így jóval olcsóbb! 125 napra 8500 + a folsav!
8/8 A kérdező kommentje:
Voltam a héten endokrinológusnál,IR nincs,de vmiféle anyagcserezavar van. Irt fel Meforalt 1000mgot,de az első 2 hétben csak 500mgot kell szednem,h ne okozzon problémát. D vitamint,és Inofolicot írt még. Fogynom kell 15kilót,kérdeztem a CH diétát,de azt mondta,mivel nem IR,ezért mindegy mivel fogyok,csak fogyjak.Az azért vicc,hogyha önszorgalomból nem megyek el az endohoz,akkor a sztárnőgyógyászom fejében meg sem fordul,csak tömött volna hormonokkal,és az UHokért eltenné a pénzt..Remélem minden rendben lesz,és term.úton sikerül a baba.
2014. ápr. 25. 17:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!