Mitől lehet, hogy hónapok óta nincs normál menstruációm?
Figyelt kérdés
Tudom, orvoshoz kellene mennem, ő mondaná meg a konkrét választ, de nem nagyon tudom rávenni magam, hogy elmenjek csak ezért (főleg, hogy utoljára mikor nőgyógyásznál voltam és emlitettem neki ezt is, és nem mondott rá semmit, bár lehet nem is értette mit mondok, ukrán nőgyógyász). Utoljára decemberben volt normál 4 napos menstruációm, azután hüvely fertőzésem volt, január elején szedtem rá gyógyszert+hüvelykúp, elmúlt, de abban a hónapban csak 1napos volt a menzesz, betudtam a gyógyszernek, köv. hónapban sem volt több, elkezdtem fogamzásgátlót szedni, márciusban megintcsak nem volt 1 napnál több a menzesz, márc. végén megint fertőzésem volt, gyógyszert szedtem, most áprilisban szintén nem volt csak 1 napos menzesz. Ez az 1-2 napos menzesz annyit jelent, hogy amikor elkezdődik 1 tampon megtelik, majd kb még 3 félig szivja meg magát. Tehát ez kicsit sem mondható normál menstruációnak. Terhes nem lehetek, a gyógyszerek nem lehetnek mert akkor már most áprilisban normális menzesznek kellene lenni, a fogamzásgátló megint nem gondolom, stresszre gondoltam, de a tavalyi év jobban kikészitett, akkor mégsem volt ilyen problémám, úgyhogy teljes tanácstalan vagyok mitől lehet.2014. ápr. 13. 19:40
2/2 A kérdező kommentje:
Akkor már kb 4 hónapos terhesnek kéne lennem, meg azt eleve kizárom, mivel mielőtt elkezdtem szedni a fogamzásgátlót csináltam egy tesztet a biztonság kedvéért és az negativ volt.
2014. ápr. 14. 14:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!