Neogranormont kenhetek a nemi szervemre? Szexeltünk és több helyen kidörzsölődött és berepedt. Ez mitől van?
Most óvszerrel szexeltünk és a gát feletti kis bőrredő berepedt, meg belül is fáj és sebesre dörzsölődött. Neogranormonban nincsenek olyan anyagok ami irritál és a hüvelyflórát felborítja?
Máskor is szoktak ilyen repedések lenni és fogalmam sincs, hoyg mitől, mert amúgy semmi más tünetem nincsen. Van, hogy szex közben repedezik ki, de néha csak magától. Mit tegyek?
Azért nem ártana elmenni egy nőgyógyászhoz és megnézetni, hogy nincs-e valamilyen fertőzésed, ami okozza a tüneteket.
De ha nem vagy eléggé benedvesedve, akkor attól is lehetnek ezek a dolgok és ilyenkor tényleg a síkosító jó lehet.
És Neogranormont inkább ne kenj oda.
Hüvelygombám volt 2 hete, voltam orvosnál. Azóta elmúlt, nincs semmilyen tünetem. [link]
Itt azt írja az orvos, hogy lehet kenni rá neogranormon. Miből gondoljátok, hogy nem lehet?
Elég sok helyen olvastam ezt a neogranormont és nem csak fórumokon, hanem orvosok ajánlják! Biztosak vagytok benne, hogy káros?
Én mondtam az orvosnak vagy 3x, hogy nagyon szeretném, ha tenyésztést végezne, de azt mondta, hogy felesleges, mert annyira egyértelmű, hogy gomba! :/
De már biztosan elmúlt, volt máskor is gombám, tudom milyenek a tünetek. Most se nem piros, se nem éget, se nem viszket, a folyásomnak nincs szaga és normális a mennyisége és az állaga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!