Lehetséges, hogy csak kidörzsölődött? FONTOS!
Mitől dörzsölődött volna ki? Hordtál valamit, ami kényelmetlen volt, vagy ilyesmi:Mert ha nem., akkor nem valószínű.
Az, hogy nem csíp pisiléskor, nem jelent sokat. Én rendkívül sokat betegeskedem nőgyógyászati problémákkal, és hidd el, ezer dolog lehet. nekem sem csíp soha a pililéskor, nem tudom, ki találta ki, hogy ez a mindent eldöntő kritérium :)
Lényeg, hogy várj 2-3 napot, ha nem múlik, akkor valamilyen fertőzés lesz. Akkor hamarosan egyéb tünetek is társulnak majd hozzá.
25/L
Az első válaszolónak jogos a kérdése.Elnézést én voltam olyan figyelmetlen,hogy kihagytam.
Szóval a párommal elég vadszeretkezésben volt részünk.És szeretkezés után jött ki a pirosodás.Kb. 3napja.De azóta javult.
Első vagyok, igen, erre is rá akartam kérdezni, de nem akartam, nagyon direkt lett volna. Nos, ebben az esetben nyilván hámsérülés, ezesetben az előttem válaszoló tippjeit ajánlom én is, főleg a bepanthent, ami különösen jó. Amúgy meg hamarosan elmúlik.
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!