MrMrs kérdése:
13,5 éves,50 kilós lánynak nagyon kicsi a 75B-s mell? Írnátok mell alatti és mell körfogatot?
Figyelt kérdés
Sok korombelinek 80B-s melle van,szerintem az enyém nagyon kicsi :( 13-14 évesek! Nektek mekkora van? És ha egész nap melltartóba vagyok és csak este van szabadon tényleg megáll a növésben? Én úgy látom hogy régóta nem is nő...2014. ápr. 11. 18:20
11/17 anonim válasza:
Elhiszem, hogy nem a hízástól nőtt neked.
De azért nekem is vannak jócskán ismerőseim, és én azért azt cáfolnám, hogy sok lánynak nő 20 éves koráig, mert én a vékonyak közül egyiknek se láttam, hogy nőtt volna a melle, 15 éves kora után. De lehet, hogy csak véletlenül pont ilyen ismerősöket fogtam ki, akiknek már nem nőtt semmit egy bizonyos kor után.
12/17 anonim válasza:
Azért mert ismerőseid körében nincs ilyen, még sok nőnél van növekedés menstruáció elkezdése után is.
13/17 anonim válasza:
Tudom, ahogy megjött, nekem is nőtt még utána 1,5-2 évig.
14/17 A kérdező kommentje:
Azt mondjátok,hogy ha majd szedek fogamzásgátlót attól nő... És ha most ennék akkor most is nőne?
2014. ápr. 14. 21:06
16/17 A kérdező kommentje:
értem
2014. ápr. 15. 16:51
17/17 anonim válasza:
nekem 13 evesen 75/A-s volt a mellmeretem es elegge duci voltam (olyan 172cm 70kg) most 80/C (es 180cm 67kg vagyok igen tudom magas vagyok) es nekem pont jo a mell meretem. Parom is mondja hogy nagyon tetszik neki (de ha kisebb lenne nem zavarna ot)
:)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!