Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 1 hónapban kétszer menstruálok...

1 hónapban kétszer menstruálok. Mi baj lehet?

Figyelt kérdés

A hónap elején jön meg a menstruációm,és 17 napra rá újból megjön.Mér be volt állva a menzeszem,és pár hónapja észrevettem,hogy kétszer menstruálok.

Mi lehet a probléma?

2014. ápr. 11. 14:08
 1/5 anonim ***** válasza:
A második maximum két-három napig tart, minimális vérzéssel? Mert akkor peteérésed van, kedves, nem menstruációd.
2014. ápr. 11. 14:12
 2/5 anonim ***** válasza:
A 17 napot honnan számolod? az első menstruációd első napjától?
2014. ápr. 11. 14:41
 3/5 A kérdező kommentje:

Első:Nem peteérés,rendes menstruáció.5-6 napig tart.

Második:Igen,onnan számoltam.

2014. ápr. 11. 22:59
 4/5 anonim ***** válasza:

Mennyi idős vagy?

Nekem is volt többször is ilyen problémám, elsőnek 11 vagy 12, utána 14-15 éves korom körül.

Előbbinél volt egy ártalmatlan kis ciszta a petefészkemben, ami hamar el is tünt. Nem mondták egyértelműen, hogy attól volt, hiszen 11-12 évesen mindenféle zavar normális, évekkel később meg szintén nem volt semmi oka, lehet stressztől volt, passz... Ha 20 év felett vagy, akkor megérne egy kivizsgálást azért. Pláne mert kellemetlen 2x is végigszenvedni

2014. ápr. 18. 23:16
 5/5 A kérdező kommentje:
16 vagyok:) Huh,hát remélem,hogy semmi komoly!
2014. ápr. 22. 00:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!