Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 3hete érzem, baj lehet? Többi...

3hete érzem, baj lehet? Többi lentlennt

Figyelt kérdés
7hónapja szültem. eddig semmi baj nem volt. Jövőhéten tudok elmenni orvoshoz végre. Kb 3hete enyhe menstruációs "fájdalmam" szokott lenni amikor nincs is meg és közelébe sem vagyok még a piros naphoz! Nagyon be vagyok kakilva....menstruálok rendszeresen! Valaki valami tipp?
2014. ápr. 10. 10:23
 1/6 A kérdező kommentje:
Hibákért elnézést,telefonról vagyok és T9-ben írtam
2014. ápr. 10. 10:24
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Előfordulhat, hogy más lesz a ciklusod. Sajnos ezer terhességre eshet egy méhenkivüli is, de reméljük nem emiatt van. Olyan is történhet, hogy elvetél valaki, és kilökődik a megtermékenyitett pete.

Ne vedd biztosra amit irtam, bizonyára sok válasz érkezik még. Ha nagyon nyugtalan vagy, itt a neten van ingyen orvos válaszol, de regisztrálni kell, vagy fel is hivhatnád a nővédelmi tanácsadót, ahol egy nőgyőgyásszal beszélhetnél, és megnyugtatna. Örülnék, ha megirnád, hogyan alakul a helyzeted?

2014. ápr. 10. 10:41
 3/6 anonim ***** válasza:

Senki nem fogja tudni telefonon vagy neten keresztül megmondani, hogy van-e baja a kérdezőnek, és ha igen, mi. Minimum egy uh kéne hozzá.

Lehet csinálni egy terhességi tesztet, de gondolom a kérdező tudná, ha terhes lenne (főleg, hogy már szült, tehát tudja, milyen a terhesség). Ha meg nem terhes, nem lehet méhen kívüli.

Én nem gondolnék a legrosszabbra, valami gyulladás valószínűbb. 7 hónap után valószínűleg a fájdalomnak nincs köze a szüléshez.

Nem lehet emésztési probléma, puffadás? Nekem pár napja nagyon görcsölt a hasam (a méhemnél), reggelre jobb lett, aztán reggeli és ebéd után ismét görcsölt, de nagyon. Egyértelműen a kajától, de olyan volt, mint a menstruáció. Diétáztam kicsit, és elmúlt.

2014. ápr. 10. 10:50
 4/6 A kérdező kommentje:
Ha valami ciszta vagy hasonló lenne akkor erős fájdalom jelentkezne? Terhesség tutira nincs :-) kb 1,5hónapja voltunk együtt :-) ....most nézem a menzi naptáramat és 5nap múlva jön meg kb. Ami nem jó mert szerdán tudok csak dokihoz menni,de ha megjön halaszthatok még egy hetet :( már minden megfordult a fejemben és már a fél karomat adnám egy nőgyógyászért :-) zuglóban lakom de 3.kerbe vagyok bejelentve így csak békásmgyeren fogadnak....szóval szuper
2014. ápr. 10. 11:17
 5/6 anonim ***** válasza:
Hogy vagy? Voltál már orvosnál?
2014. ápr. 16. 14:46
 6/6 A kérdező kommentje:
Most olvastam vissza és javítok; *2,5hónapja voltunk együtt,rendszeresen megjön! * Sajnos nem,megjött,szóval még várnom kell! De már szeretnék eljutni,rákszűrésre is! Aranyos vagy hogy érdeklődsz ! Írok mindenképpen!
2014. ápr. 17. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!