3hete érzem, baj lehet? Többi lentlennt
Szia!
Előfordulhat, hogy más lesz a ciklusod. Sajnos ezer terhességre eshet egy méhenkivüli is, de reméljük nem emiatt van. Olyan is történhet, hogy elvetél valaki, és kilökődik a megtermékenyitett pete.
Ne vedd biztosra amit irtam, bizonyára sok válasz érkezik még. Ha nagyon nyugtalan vagy, itt a neten van ingyen orvos válaszol, de regisztrálni kell, vagy fel is hivhatnád a nővédelmi tanácsadót, ahol egy nőgyőgyásszal beszélhetnél, és megnyugtatna. Örülnék, ha megirnád, hogyan alakul a helyzeted?
Senki nem fogja tudni telefonon vagy neten keresztül megmondani, hogy van-e baja a kérdezőnek, és ha igen, mi. Minimum egy uh kéne hozzá.
Lehet csinálni egy terhességi tesztet, de gondolom a kérdező tudná, ha terhes lenne (főleg, hogy már szült, tehát tudja, milyen a terhesség). Ha meg nem terhes, nem lehet méhen kívüli.
Én nem gondolnék a legrosszabbra, valami gyulladás valószínűbb. 7 hónap után valószínűleg a fájdalomnak nincs köze a szüléshez.
Nem lehet emésztési probléma, puffadás? Nekem pár napja nagyon görcsölt a hasam (a méhemnél), reggelre jobb lett, aztán reggeli és ebéd után ismét görcsölt, de nagyon. Egyértelműen a kajától, de olyan volt, mint a menstruáció. Diétáztam kicsit, és elmúlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!