Nőgyógyász szerint "kis gyulladásom van". Gyógyszer hatástalan. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Voltam nőgyógyásznál, elmentem az eredményért, annyit mondott, egy kis fertőzésem van. Hogy milyen, elfelejtette közölni. Adott receptet, kiváltottam a gyógyszert, Itragen a neve. Elfogyott a gyógyszer, panasz meg maradt. Hétfőn megyek vissza, de azzal nem érek semmit, ha megint felírja nekem ugyanazt. Mit tegyek szerintetek?2009. dec. 20. 14:40
1/5 anonim válasza:
Keress másik orvost. Ahogy nézem ez olyan pancser lesz, mint az enyém. Különféle dolgokat fog felírni, panasz meg marad majd, és a végén már ott tartasz, hogy annyit kidobáltál az általa felírt hatástalan szarokra, mitha elmentél volna akár egy hiper-szuper körültekintő másikhoz...
2/5 anonim válasza:
ha csak gyulladás, de nem terjedő fertőzés, akkor az elmúlik magától, ha nem élsz szexuális életet. mi a panaszod?
3/5 A kérdező kommentje:
Szia!
Hát, a panaszok. Reggelente elég sok folyás, és olyan ocsmány az állaga. Egyszerűen nem tudok megszabadulni tőle:S
2009. dec. 21. 04:47
4/5 anonim válasza:
Próbáld ki a grapfruit mag olajat, drogériában lehet kapni, úgy 1500 ft körül van. Baktérium, vírus és gomba ölő hatása van. Amíg fenn állnak a panaszaid addig napi 2-3x igyál belőle 15-20 cseppet egy kis vízbe csepegtesd bele. Náthára is nagyon jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!