Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi lesz ebből? Műtét vagy...

Mi lesz ebből? Műtét vagy kezelés.

Figyelt kérdés
a problémáim novemberben kezdődtek.akkor lett egy p2-es rákszűrésem,ami önmagában nem lenne baj,de társult hozzá egy méhszáj gyulladás.kezeltek betadine kúppal.januárban a kontroll rákszűrésem már p3 cin1 lett.akkor írt fel a doki clion kúpot,és azt mondta ha a következő rákszűrésem is p3-as lesz akkor műtét.újbóli rákszűrésem eredménye már egy fokkal jobb lett.p2-es,de megint találtak valamit.atipusos laphámsejteket.az nem tudom micsoda.szerdán megyek a dokihoz,de addig is elfogadok bármilyen tanácsot.aki volt már ilyen vagy hasonló helyzetben,mi lett a vége?meg vagyok ijedve.kezelést kapok megint,vagy műtét lesz?szerintetek?előre is köszönöm a válaszokat.
2014. ápr. 7. 12:49
 1/3 anonim ***** válasza:
65%

Milyen műtétre gondolsz? Méhszáj sebed van? Azt fagyasztani szokták. Nem mondanám műtétnek.

P2-es eredmény teljesen jó, normális. A fagyasztástól meg nem kell félni, egy kis rövid beavatkozás, fájdalommentes.

2014. ápr. 7. 12:58
 2/3 anonim ***** válasza:
Lehetséges a kisműtét (konizáció) az elváltozás vizsgálata miatt, de nem kell tőle félni. Nem fáj jobban, mint egy menstruáció. Sőt, inkább örülhetsz neki, mert ez egyben gyógymód is, megelőz minden nagyobb bajt.
2014. ápr. 7. 13:02
 3/3 A kérdező kommentje:
konizációs műtétre gondolok,azt említete a doki.csak így h javult egy kicsit az eredményem,de még mindíg találtak valamit,ízért nem tudom,hogy lesz e a beígért műtét vagy sem.méhszájsebem nem tudom va e.azt mondta volna a doki ha van?ami tünetem van,az az,hogy néha szexnél vérzek,meg előfordul,hogy minimális vér van a folyásomban.
2014. ápr. 7. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!