Mi lesz ebből? Műtét vagy kezelés.
Figyelt kérdés
a problémáim novemberben kezdődtek.akkor lett egy p2-es rákszűrésem,ami önmagában nem lenne baj,de társult hozzá egy méhszáj gyulladás.kezeltek betadine kúppal.januárban a kontroll rákszűrésem már p3 cin1 lett.akkor írt fel a doki clion kúpot,és azt mondta ha a következő rákszűrésem is p3-as lesz akkor műtét.újbóli rákszűrésem eredménye már egy fokkal jobb lett.p2-es,de megint találtak valamit.atipusos laphámsejteket.az nem tudom micsoda.szerdán megyek a dokihoz,de addig is elfogadok bármilyen tanácsot.aki volt már ilyen vagy hasonló helyzetben,mi lett a vége?meg vagyok ijedve.kezelést kapok megint,vagy műtét lesz?szerintetek?előre is köszönöm a válaszokat.2014. ápr. 7. 12:49
1/3 anonim válasza:
Milyen műtétre gondolsz? Méhszáj sebed van? Azt fagyasztani szokták. Nem mondanám műtétnek.
P2-es eredmény teljesen jó, normális. A fagyasztástól meg nem kell félni, egy kis rövid beavatkozás, fájdalommentes.
2/3 anonim válasza:
Lehetséges a kisműtét (konizáció) az elváltozás vizsgálata miatt, de nem kell tőle félni. Nem fáj jobban, mint egy menstruáció. Sőt, inkább örülhetsz neki, mert ez egyben gyógymód is, megelőz minden nagyobb bajt.
3/3 A kérdező kommentje:
konizációs műtétre gondolok,azt említete a doki.csak így h javult egy kicsit az eredményem,de még mindíg találtak valamit,ízért nem tudom,hogy lesz e a beígért műtét vagy sem.méhszájsebem nem tudom va e.azt mondta volna a doki ha van?ami tünetem van,az az,hogy néha szexnél vérzek,meg előfordul,hogy minimális vér van a folyásomban.
2014. ápr. 7. 13:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!