Szerintetek ezzel az indokkal írnak fel erősebb görcsoldót, vagy elküldenek?
Az elmúlt 3-4 alkalommal iszonyatosan görcsölt a hasam. Algoflex m, no-spa, algopyrin alig használt. Iszonyatosan szenvedtem, de otthon 'fekve', meleg vízzel azért túléltem az első napot, a második napon pedig az egyik barátnőm adott cataflamot, az használt.
A következőnél pont osztálykirándulás lesz (jó sok túrával), és az azt követőnél is elutazom, szóval ez a meleg víz-ágy-fájdalomcsillapító kombináció nem nagyon fog működni.
Szerintetek a háziorvos felír nekem valami erősebbet, ha ezt elmondom? Vagy elküld? Vagy inkább maradjak otthon? Mert én így nem fogok tudni túrázni, még sétálni is alig-alig...
1 db No-spa-t és 1db algoflexet egyszerre szoktam bevenni, ha nagyon fáj. Nekem ez segít.
Ha eddig nem fájt ennyire a hasad, csak most, akkor érdemes elmenni nőgyógyászhoz, mert valami bajt is jelezhet, ha megváltozik a menstruáció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!