A Libreese eü betét mennyire megbízható?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 5. 19:21
1/5 anonim válasza:
Én azt nagyon nem szeretem, nekem nem vált be.
Mondjuk nekem csak az Always jó, már minden más márkát kipróbáltam, de ez teljesen emberfüggő, ki kell próbálni. :)
2/5 anonim válasza:
Én kizárólag tampont használtam éveken át, aztán áttértem az intim tölcsérre. Most azonban ismét betéteztem egy rövidet (szültem egy kisbabát)én akkor szülés utánit használtam, aztán most Always night-ot. A libresse úgy rémlik nem jött be kezdőként, de az még az őskorban volt. Lehet azóta fejlődtek.
3/5 anonim válasza:
Nekem csak az vált be, az alwaysnak nem tudom elviselni a műanyagos felszínét, és régebben történtek is vele "balesetek", a libressnél nem volt ilyen.
4/5 anonim válasza:
10/7. Az Always szerintem is jobb.
5/5 anonim válasza:
Én tegnap próbáltam ki estére és megkell mondjam a Libreese nagyon kényelmetlen volt mindig igazgatnom kellett de viszont jól felszívta az anyagot meg minden nem áztam át, de kényelmetlen és azután kipróbáltam az Always Platinumot és az sokkal kényelmesebb (amúgy is Alwayst Használok)mint a Libreese.. de próbáld ki neked milyen ez az én véleményem tapasztalatom :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!