Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyan tudnám megelőzni?

Hogyan tudnám megelőzni?

Figyelt kérdés
Fürdőbe voltam úszni, és elkaptam egy bakteriális fertőzést a vízből. Nem volt meg a havi vérzésem, de mégis felszedtem ezt a betegséget. Nyáron nagyon szeretnék fürdőbe menni, de nem szeretném megint ezt átélni. Hogyan tudnám megelőzni? Segítsetek!!

2014. ápr. 5. 15:07
 1/9 anonim ***** válasza:
Biztosan csak úgy,ha nem mész közös fürdőbe. De sokat teszel azzal,ha amíg strandra jársz először csinálsz egy 6 napos hüvelyflóra helyreállító kúrát pl. Gynoflor hüvelytablettával,(de mást is tudnak ajánlani a patikában) és ezt a kezelést ezután hetente 1x megismételed.
2014. ápr. 5. 15:18
 2/9 anonim ***** válasza:
Strand/Fürdő után bekened a nemiszerved canestennel.
2014. ápr. 5. 19:14
 3/9 anonim ***** válasza:
A Canesten nem erre való,ráadásul csak gombaölő,az esetleges bakteriális fertőzésre nem hat.
2014. ápr. 5. 23:17
 4/9 anonim ***** válasza:
Orvos mondta nekem ezt, okoska.
2014. ápr. 6. 01:11
 5/9 A kérdező kommentje:
A Canesten tényleg nem jó, mert mielőtt elmentem dokihoz azzal kentem, de semmit sem javult. Kaptam egy receptes krémet, illetve kúpot és ezzel múlt el.
2014. ápr. 6. 05:53
 6/9 anonim ***** válasza:

Persze, mert ha már megvan a fertőzés akkor azt koncentráltan kell kezelni, nameg a canesten krém az még jó, hogy nem hat, mert az csak kivülről jó, van hozzá tabletta amit a hüvelybe kell felhelyezni.

De megelőzésképp mondtam a canestent...Nem, ha már megvan a baj.

De ha ennyire nem tetszik a canestenes ötlet, akkor van pl.: a Lactofeel vagy a Vitagyn C, mindkettő ilyen krém amit a hüvelybe kell felnyomni és helyreállítja a hüvelyflórát, jó a bakteriális vaginózis ellen is.

2014. ápr. 6. 07:55
 7/9 anonim ***** válasza:
Okoska,nőgyógyászaton dolgozom. Rengetegszer jönnek ilyen kérdéssel és nem egy,hanem a nálunk dolgozó 6 orvos ugyanazt mondja és ez nem a Canesten! A Lactofeel,Gynoflor és társai valók erre!
2014. ápr. 6. 08:00
 8/9 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Megelőzésnél arra kell odafigyelni,hogy a hüvelyflórád a megfelelő mennyiségben tartalmazzon lactobacillust. A hüvely tele van egyéb,betegséget okozó "anyagokkal" (gombák,baktériumok),de egészséges környezetben ezek nem tudnak úgy elszaporodni,hogy betegséget okozzanak. Viszont ez az egyensúly nagyon könnyen felborul,ezért van szükség ezekre a "kezelésekre".
2014. ápr. 6. 08:06
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!:) nagyon sokat segítettek!:)
2014. ápr. 6. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!