Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 25 évesen 3-5 havonta mindig...

25 évesen 3-5 havonta mindig felfázok, hogyan tudnám megelözni?

Figyelt kérdés
2009. febr. 5. 12:04
 1/8 anonim ***** válasza:
iszol elég folyadékot? Felöltözöl rendesen? Éjszaka is? Nekem is volt ilyen gondom sokáig, aztán sok folyadékkal és jól felöltözéssel atléta, harisnya (télen) és zokni este alváskor, hosszú pizsi, megoldódott.
2009. febr. 5. 12:18
 2/8 anonim ***** válasza:
Igen, az öltözés nagyon fontos, de nekem az sem volt elég, mindig visszajárt. Vegyél patikában Uva ursi (medveszőlő) gyógyteát, és abból tarts ivókúrát! De akkor tényleg az legyen a napi program, h otthon vagy és pisilsz. :D Egy nap nekem elég volt rá, nem jött vissza azóta!
2009. febr. 5. 13:07
 3/8 anonim ***** válasza:

szia!

szedj kanadai tőzegáfonya kapszulát, nagyon hatásos szer a megelőzésben. ez egy étrendkiegészítő, és sok folyadékot kell mellette inni. nézz utána neten, BIO-CRAN a neve.

remélem többet nem jön elő nálad ez a szönyű nyavalya.

üdv!

2009. febr. 5. 13:24
 4/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a vállaszokat!várom még ha van..vesevédöt is használok.még nyáron is takarozok..mégis mindig beteg leszek..a monurál már nem is hat nagyon csak enyhiti a tünetet..
2009. febr. 5. 17:10
 5/8 anonim ***** válasza:

Igen, a fent említett gyógy teák mind jók - a lényeg a rengeteg folyadékbevitel (akár 3-4 liter). A folyadék kimossa a hólyagban lévő baktériumokat.

Bármilyen gyógyszert szedsz, egy se fog tökéletesen hatni ivás nélkül.

2009. febr. 5. 18:25
 6/8 anonim ***** válasza:

Mivel visszatérő húgyúti fertőzésben szenvedsz, vizelettenyésztés indokolt. ezzel az eljárással kitenyésztik azt a baktériumot, ami a visszatérő fertőzést okozza, így azt célzottan tudják kezelni, arra a bizonyos baktériumra ható antibiotikummal. a monural por enyhe esetekre való, visszatérő hurutra nem hatásos. fordulj urológus szakorvoshoz, és vizsgáltasd ki magad.

Üdv: egy sorstársad

2009. febr. 5. 18:38
 7/8 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm szépen!mindenképpen el fogok menni!!remélem a baba vállalás ez miatt nem lesz gond majd a késöbbiekben..?
2009. febr. 5. 23:13
 8/8 anonim ***** válasza:

Én is hasonlóan voltam mint, Te ,20 éves koromtól állandóan ezzel kinlódtam,volt hogy havonta visszajött.Én sok cickafarkteát ittam,de amikor hanyagoltam,mindig előjött.Ez a tea nagyon jó( biztos a többi is amit írtak,csak azokat nem ismerem),de sajnos kevés,valóban kell az antibiotikum.És mivel krónikus neked,is,tehát visszatérő,ezért egy hosszabb kúra kellene ami segít,mert itt már egy egyhetes kevés.

De ami miatt írok neked,29 évesen babás lettem,még sajnos terhesség alatt is kijött(én sem kaptam hosszú kúrát),és még szülés előtt is,de kaptam antibiotikumot,és a babának semmi baja sem volt,de vigyázni kell annyiban hogy terhesség alatt ilyenkor a hólyaggyulladás miatt a méh jobban keményedhet,amivel nem érdemes játszani.a dokim szerint nálam is ez volt a 25.héten ami miatt infúzió kellett.Mindegy a lényeg hogy érdemes rendbe tetedned magad,és úgy bevállalni a babát,csak jószándékból írom,mert így is ki tudod hordani,de minek kockáztatnál,ha nem muszáj.Minden jót,és mielőbbi gyógyulást kívánok neked.

Amúgy 7 hónapja szültem,azóta NEM jött elő.

Pedig sokszor sajnos keveset iszom.

2009. febr. 6. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!