Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Rendellenes menstruacio...

Rendellenes menstruacio tabletta szedese utan 2 evvel sem all be. Valaki aki ugyan ebben a cipoben van? ( lent boveben)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Megropalok rovid lenni. A lenyeg hogy abbahagytam a gyogyszert mert majd babat szeretnenk a parommal. Es nem allt be. Voltam orvosnal minden rendben van, rakszures, a belso szervekkel, van cisztam de ezt mar 12 eves korom ota tudom. Most 26 vagyok. Hormon viszgalat minden meg volt. Inzulin resitens nem vagyok, hormonok renben, pajzsmirigy is.PCOS t diagnosztizaltak. Etrend valtoztstsdon meg teakon is tul vagyok .Gyogyszer szedeset javasoltak ujra, hogy rendszeres legyen a menzesz...de mar nem akarom szedni...Babat nem most szeretenk, kb 1 2 ev mulva de jo lenne ha addigra minden rendben lenne.Most Angliaban elunk. Itt mennek el valakihez de nem tudom hova lenne erdemes...

2014. ápr. 5. 14:15
 1/1 anonim ***** válasza:
Nekem van hogy 17 napra van hogy 29-re jön meg! Semmi bajom nincs! 29éves vagyok,8 évesen jött meg először,tehát régóta igy van,közben gyerekem is született,azóta sem változott.
2014. ápr. 7. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!