Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ennyi sport miatt késhet a...

Ennyi sport miatt késhet a menstruáció?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok, eddig nagyon rendszeres volt a menzeszem (általában +/- 2 nappal szokott eltolódni). Pár hete elkezdtem sportolni (régóta a heti 2x gyógytornán kívül nem sportoltam semmit) napi 25-35 perc biciklizés vagy elliptikus tréner. 6. napja késik, ez normális? (Nem érzem úgy egyébként, hogy olyan borzasztóan megerőltető lenne a sportolás, igaz, hogy izzadok közben, de végén nem úgy esek le mindig a gépről...)

(Terhesség 100%-osan kizárva).

Előre is köszi a válaszokat!

2014. ápr. 4. 21:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
"fizikai túlhajszoltság" az nem egy kis tekerés, meg egy kis tingli-tangli a tréneren
2014. ápr. 4. 22:18
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem érted, hogy mindenkinek más a megterhelő ??? Jó faxom, higyj amit akarsz nem érdekelsz,
2014. ápr. 4. 22:20
 13/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat, de azért ne vesszetek össze :D

Nekem is ez a problémám, hogy nem tudom, hogy ez intenzív sportnak minősül-e, mert az egy dolog, hogy én nem érzem annak, de lehet, hogy a szervezetem másképp gondolja.

2014. ápr. 4. 22:27
 14/14 anonim ***** válasza:
igy van!
2014. ápr. 4. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!