Első menstruáció. Még ma vagy holnap reggel mondjam meg
anyunak?
Figyelt kérdés
Ma az iskolában érzetem vmit hogy folyik lent. Azt hittem biztos csak a fehérfolyás,hiszen ilyen már volt. De amikor hazaértem és elmentem wc-re olyan volt mintha befo'tam volna,egy nagy barna folt. Loptam egy tisztasági betétet anyától(neki is ilyen korban,és a tesomnak is). A betéten is folytatodott a barna folyás És most estére egyre "pirosabbá' vált. De nagyon kicsi mennyiség folyt csak.
Ez már az első igaz?
Ma este mondjam el neki? vagy holnap reggel,amikor "bizonyiték" is lesz a bugyin,hiszen nem akarom megmondani neki hogy loptam ma betétetxd.
Megérti, különösen, ha hozzáteszed, hogy "...ezért elvettem tőled egy betétet.!
2014. ápr. 4. 20:29
2/14 anonim válasza:
Mármint hogy mutogatni akarod a véres bugyidat anyukádnak? Anélkül is elhiszi, nyugodj meg.
2014. ápr. 4. 20:30
3/14 A kérdező kommentje:
nem akarom mutogatni.xd csak úgyis megnézi majd mikor bedobja a mosógépbe
Köszi első.:)
2014. ápr. 4. 20:46
4/14 anonim válasza:
Ez mért lenne lopás? nem értem...
2014. ápr. 4. 21:27
5/14 anonim válasza:
Nem fogja úgy venni, hogy elloptál egy betétet :), mond meg neki nyugodtan még ma.
Meg fogja érteni egyből igen :)
2014. ápr. 4. 21:44
6/14 anonim válasza:
Azért azt a trutymós bugyit illene kicsit csap alatt kiöblítened, én marhán nem örülnék mikor tenném be a gépbe és látnám, még ha a lányomé is lenne, már bocsi.
2014. ápr. 4. 22:26
7/14 anonim válasza:
Ha véres lett a nadrágod, azt ne tedd be a többi szennyes közé! Gusztustalan, és valószínűleg a beleszáradt véres váladékot nem is vinné ki a szokásos mosás. Célszerű a lehető leghamarabb hideg vízzel, szappannal kimosni a vért, aztán ha kell, már be lehet rakni a többiek szennyese közé.
2014. ápr. 5. 15:04
8/14 rebeca123 válasza:
Szerintem már aznap el kéne mondani anyukádnak. És igen mikor már beleszárad a bugyidba vagy a nadrágodba az alvadt vér azt már sima mosással nem lehet teljesen kimosni.:) Ha pedig elrejted ( én i csináltam olyan az 1-2.-nál ) akkor végképp nem jön ki belőle.
2014. ápr. 5. 22:01
9/14 anonim válasza:
Még ma mond meg anyukádnak ami történt. Azért nemlesz mérges hogy vetél egy tisztasági betétet töle és ez nem lopás volt hanem kényszer ! tesék csak szólni azonnal mert beindul is elázol éjszaka ilyen kérdést kíírni hány éves vagy ? Anyukád biztosan megért nyugodj meg.
2014. ápr. 5. 23:09
10/14 anonim válasza:
Nem tudom,hogy ti,hogy vagytok a családdal,de nálunk nincs olyan,hogy "lopás". Főleg nem ilyen.Nálatok az is lopás,ha elveszel egy zsebkendőt?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!